Idei terveink közt szerepel, hogy írók számára marketing kurzusokat indítsunk, amelyek segítségével képessé válhatnak az önmenedzselésre és céljaik sikeres elérésére.

Szerzői kiadás során az írók számos akadályba ütköznek mind az értékesítés, mind pedig a történeteik közönségének megtalálása során, ezáltal sokszor fordul elő, hogy egy jó regény elvész az évi mintegy több ezer kiadvány között. Az írók ilyenkor hamarabb gondolnak arra, hogy ők nem elég jók, így számos tehetséges szerző hagyja abba a történetírást, ezáltal megfosztva az olvasókat egy remek történettől. Marketing kurzusainkkal abban szeretnénk segíteni, hogy az írók maguk is képesek legyenek az alapvető marketing tevékenységeket elvégezni, vagy legalább rálátásuk legyen, hogy melyik marketing szakembert érdemes megbízni munkával, így a reklámra költött pénzzel ténylegesen elérjék céljaikat.

Hogy miről lesz szó, arról hoztunk egy kis rövid tematikai leírást.

Branding
  1. Mi a branding?
  2. Hogyan építhetünk fel egy brandet?
Digitális marketing

Módszerek:

  1. Közösségi média
  2. E-mail marketing
  3. Videó tartalmak készítése
  4. Fizetett hirdetések
  5. Podcast
  6. Online közösségi terek
  7. Blog a SEO segítségével

A kurzusok várható időpontjait és árait hamarosan elérhetővé tesszük a weboldalunkon vagy iratkozz fel hírlevelünkre, és akkor nem maradsz le semmiről.

Iratkozz fel hírlevelünkre

A feliratkozással biztos lehetsz abban, hogy a Stílus és Technika semmilyen újdonságáról nem maradsz le. Legyen az pályázat, induló kurzus, akció vagy friss tartalom.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0