Előrendelés

Megjelenés:

2023. október 10.

Szabó-V. Dóra: Kényszer vallomás

Szabó-V. Dóra: Kényszer-vallomás

“Fontos könyv. Mondhatnám egyetlen elcsépelt mondattal. De ez nem lenne elég. Így inkább azt mondom, hogy olvassátok, szeressétek, mert nemcsak fontos könyv, hanem bátor, tabukat döntő, szívhez szóló, érzékenyítő és figyelemre méltó írás. Köszönöm Szabó-Vincz Dóra.” – Péterfy Novák Éva

Megjelenés:

2023. október 10.

Tirpák Géza: MEGAKAROKHALNI

Andró-Vaskó Sándor alias Tirpák Géza: MEGAKAROKHALNI

Önfeláldozás, gyűlölet, rajongás, leköpés, boldogság, összeomlás. Egy könyv, ami rövid történeteivel mindenről, mindenkinek szól. Ami még a rohadék újgazdagot is érzelmeinek kimutatására kényszeríti. Ami öreget-fiatalt, minden embert, akinek még maradtak érzelmei, sírásra és nevetésre késztet, falhoz vág, avarba döngöl, tökön rúg, és vaginán vág.
Egy könyv punkoknak, és mindazoknak, akik egy világot akarnak szétverni, és felépíteni, ahol csak emberek, és nem ember szabású állatok élnek. Egy könyv neked, akit orrba szeretnék vágni, hogy így mutathassam ki szeretetemet.

PUNKSNOTDEAD!
DÖGÖJJMEG!

Megjelenés:

2023. október 10.

Kállay Gyopár: Bárcsak...

Kállay Gyopár: Bárcsak…

A regény főszereplői nem hősök, nem is akarnak azok lenni. A vágyuk nem több, mint bárki másnak: hogy élhessenek. Azokkal élhessenek, akiket szeretnek. Velük együtt dolgozzanak egy szebb és boldogabb jövőért.
Szívbe markoló történet, ami nem csak a háborúról, az általa okozott szenvedésről, hanem az emberi lélek gyengeségeiről is szól.

Már megjelent!

Szellemtúra

sci-fi kisregény

Fülszöveg:

Mi történik, ha a szellemet kiengedik a palackból? Főleg, ha ez a szellem előtte a kibertérben kóborolt?
Egy lelkes programozó csapat olyan szoftveren dolgozik, ami nem várt fordulatot hoz az életükben.
Megjelenik a titkosszolgálat és az alvilág.
De miért érdekel mindenkit egy játékprogram?