Grafikusaink

Grafikusaink

Könyvborító:

Erről talán nem is kellene szót ejteni, hiszen mindenki ismeri a meglátni és megszeretni érzést, vagyis egy könyv esetében a „megvenni” érzést. Elsősorban a borító grafikája (Milyen egy jó könyvborító?) kelti fel a bolti vásárló figyelmét, ami arra készteti, hogy a kezébe vegye, elolvassa a fülszöveget, és ha még mindig úgy érzi, meglelte az „igazit”, bele is lapozzon, netán további gondolkodás nélkül megvegye (Hogy működik a jó könyvmarketing?).
Grafikusaink örömmel segítenek abban, hogy az író elképzelése ne pusztán a könyv lapjain, hanem a borítón is testet öltsön.
Adriablue

Adriablue

Grafikus

Szabadúszó grafikus, vizuális nevelés és német szakos tanár vagyok. A mesterképzést iparművészet és design szakon végeztem. Sokéves tapasztalattal, magabiztos szakmai tudással, nyomdai előkészítői ismeretekkel rendelkezem. Grafikai tervezői munkámmal számos díjat és elismerést tudhatok magaménak.
A design az, amiben igazán megtaláltam önmagam, amelyben maximálisan kiélhetem a kreativitásomat, ezzel egyidejűleg szemmel tartva és eleget téve a kritériumoknak.
A munkám során, kivétel nélkül, mindig a maximumra törekszem, a kihívásoknak szívesen állok elébe. Folyamatosan követem a szakmai trendeket és figyelemmel kísérem az új technológiai megoldásokat.
Teljes szakmai tudásomat, kreativitásomat bevetve, odaadással állok az új grafikai tervezői munkák elébe.
Augmayer Fanny grafikus

Augmayer Fanni

Grafikus

Az illusztrálás és grafikus világ mindig is közel állt a szívemhez, ezért, igaz nem papíron hanem bőrön, a grafikai tanulmányaim elvégzése után tetoválóként hasznosítottam a tudásom 7 évig. Napjainkban viszont újra visszatértem a papír alapú, illetve digitális alkotás formájához.

Portfólió

Avocado Design Studio

Avocado Design Studio - Utassy Dóra

Grafikus

Utassy Dóra vagyok az Avocado Design Studio alapítója. 2018 óta dolgozok az Álomgyár Kiadónak is. Itt többféle stílusban kipróbálhattam magam a borítók terén. Mindegyiket élvezettel készítettem de ha a kedvenceimet kellene kiemelni, akkor a rajzolt, nyári/csajos regények stílusa áll hozzám legközelebb. Pl. R. Kelényi AngelikaCaroline Wood sorozata. Keress bátran és készítsünk együtt egy olyan borítót, amire felkapják az emberek a fejüket és kedvük lesz elolvasni a történeted.

Portfólió

Bali Ádám

Bali Ádám

Grafikus

Helló! Bali Ádám vagyok.2022-ben végeztem a Visartban. Erősségeim a tervezőgrafika és illusztrációk készítése, de az animáció sem idegen tőlem és otthon vagyok a márkakommunikációban is. Lelkesen állok bele a feladatokba. Kutatok, nem félek kérdéseket feltenni és végigvinni a projekteket.

 
Bagó Regina Zita

Bagó Regina Zita

Illusztrátor / grafikus

Egészen gyerekkorom óta érdekelt a rajzolás és illusztrálás. Nagy fantáziám van így, amikor csak olvasok látom magam előtt gyönyörű képekben a könyv cselekményét. Grafikusként végeztem, de hozzám a legközelebb a könyv illusztrálás áll. Célom olyan borítókat készíteni, amik tükrözik a könyv hangulatát és figyelem felkeltőek. Kreatív, precíz és találékony vagyok, leginkább digitálisan dolgozom de örömmel készítek tradicionális rajzokat is.
 

Portfólió

Syxtin - Black Canvas Art Studió

Black Canvas Art Studió

Illusztrátor / grafikus

Syxtin vagyok (Tin) illusztrátor, grafikus és lelkes kávé és bagoly imádó földi lény ⭐ Számomra minden elkészült alkotás egy történetet mond el. Sok éve már, hogy rajzolok és tervezek is és még többet szeretnék, mert mit sem számít 15+ év rajzolással töltött idő és 5+ év tervezgetés ha a világ újabbnál újabb kihívásokat tár elénk. Stílusom sok rétegű így biztos találsz valamit amiben kedvedet leled és ha mégse akkor is kérdezz. Meglepődnél mennyi minden az amit el tudok készíteni! 🧡

Portfólió

Juhász Tamás

DellART Studio

Grafikus

Juhász Tamás vagyok a DellART Studio tulajdonosa és megálmodója. A vállalkozás új, ám én már közel 10 éve foglalkozom grafikával, weboldalkészítéssel és online marketinggel. Célom, hogy átfogó és teljes körű szolgáltatást nyújthassak ügyfeleim számára.

Portfólió

Fatima

Fatima

Grafikus

Tanulmányaimat a Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem. A digitális tervezésen túl szeretek kísérletezgetni kézzel is, és ötvözni a két módszert. Számomra akkor válik izgalmassá a végeredmény. A pszichológiai témák állnak hozzám a legközelebb, és amit megjobban szeretek, megjeleníteni azt vizuálisan.

Portfólió

Godina Eszter - illusztrátor, grafikus

Godina Eszter

Grafikus / illusztrátor

Godina Eszter vagyok, szabadúszó grafikus és illusztrátor. A Budai Rajziskolában tanultam grafikát, majd elvégeztem a Corvin Rajziskola illusztrációs képzését. 2021-ben felkerültem a World Illustration Awards shortlist-jére, Alternative Publishing kategóriában, és megnyertem a 2. Budapesti Illusztrációs Fesztivál egyik ösztöndíját. Az alkotásban főleg a természet, illetve saját élményeim, tapasztalataim inspirálnak, kedvenc eszközeim közé tartozik a gouache, a színes ceruza és a grafit, de gyakran rajzolok digitálisan is. Szabadidőmben a rajzolás mellett szeretek kirándulni, sokat olvasok és érdekelnek az animációs filmek és a videójátékok.

Portfólió

Jankó Krisztián - grafikus & web designer

Jankó Krisztián

Grafikus / illusztrátor / web designer

Jankó Krisztián vagyok, szabadúszó grafikus & web designerHét éve elvégzett tanulmányaim óta foglalkozom grafikai tervezésekkel és alkotással virtuális formában is. Valamint újonnan weboldal készítést is vállalok.

Gyermekkorom óta rendelkezek kreatív rajz- és alkotó érzékkel amit több helyen is kamatoztattam. Szeretem a munkámat és a kihívásokat, amelyek folyton további fejlődésre sarkallnak. Célom, hogy minden kedves bennem megbízó ügyfélnek a legjobbat nyújtsam és adjam minden egyedi munkámban. A munkámat megbízhatóan és precízen végzem, a határidőket tiszteletben tartva és rugalmasan.

Weboldal

Kántor Attila (Suppro Design Studio

Kántor Attila (Suppro Design Studio)

Illusztrátor / grafikus

Borító- és illusztrációtervezéssel foglalkozó grafikusként dolgozom, szabadúszóként. A klasszikus (vintage) és modern grafika kombinációjában igyekszem alkotni.

Portfólió Portfólió 2

 

Keleti Szilvia

Keleti Szilvia

Illusztrátor / grafikus

Keleti Szilvia vagyok, egy lelkes, kreatív, a munkájára igényes személy. Az Illustrator, Photoshop és Indesign szoftvereket magabiztosan használom, és folyamatosan igyekszem bővíteni az ezzel kapcsolatos ismereteimet. Egy grafikus tanfolyam keretein belül, illetve azon kívül is volt szerencsém már könyvborítókat készíteni, élesben is egy kiadón keresztül. Amennyiben a szakmai portfólióm felkeltette az érdeklődését, és szívesen dolgozna velem, írjon bátram a megadott elérhetőségemen keresztül!

Portfólió

 

Lukács Edina

Lukács Edina

Grafikus

Egész kiskorom óta a könyvek szerelmese vagyok. Mindig is elvarázsoltak a borítók, de korábban olyan misztikus dolognak tűntek, amire én képtelennek tartottam magam, hogy bármikor is egy sajátot készítsek majd. Az élet végül megcáfolt és most itt állok, nem kevés izzadságos munka után, igyekezve valóra váltani az emberek álmait, mert hiszek benne, hogy egy-egy borító a szerző és a grafikus álmának közös gyümölcse, ezért is igényel nagy alázatot az elkészítése.

Portfólió

Makainé Nagy Gabriella

Makainé Nagy Gabriella

Grafikus, pedagógus, könyvtáros

Kisgyerek korom óta vonzott a könyvek világa, szinte faltam a könyveket. Ez vezetett el a főiskolán az egyik szakomra, az informatikus könyvtárosi szakra, ahol alapvető szerkesztési és kiadási ismereteket is szereztem. A grafikus suliban pedig egyik kedvenc területem a borítótervezés volt, így grafikusként már nem csak a könyv belső, hanem külső megjelenésével is foglalkozhatok.

Portfólió

Weboldal

ndcsilla

ndcsilla

Grafikus, illusztrátor

Üdvözöllek! 
Nemes-Debrő Csilla vagyok, junior illusztrátor és tervezőgrafikus. Kiemelt profilom a saját, szabadkézi rajzzal megvalósított, főként digitális technikát alkalmazó illusztrációs anyagok készítése (gyermekeket – gyermeki lelkületet célzó rajzok; kiadványok/ könyvek belív oldalainak grafikája, könyvborító tervezés, stb.) Stílusomat vidámnak, barátságosnak, textúráltnak jellemezném, mely távol esik a minimalista dizájntól. Bájos, nőies, ábrándozó hangulat jellemez. Legfőképp nagy felbontású pixeles technikával dolgozom (photoshopban rajzolok), de igény szerint szívesen alkalmazok vektoros technikát is.
Amennyiben az általam képviselt stílus elnyeri tetszésedet, fordulj hozzám bizalommal! 🙂

Portfólió

Oroslán Vivien

Oroslán Vivien

Grafikus

Egy picit rólam: 22 éves vagyok és egy kis településről származom. Világéletemben szerettem rajzolni, ez máig sem változott. A Metropolitan Egyetemen végeztem friss diplomásként, így immár 8 éve foglalkozom grafikai tervezéssel. Célom az életben az, hogy világon a rajzaim, a grafikáim, által váljak ismertté. Találkozhassak munkáimmal az interneten, utcán, boltokban, és könyvesboltokban. Az Adobe programok használatát sikeresen elsajátítottam, a leggyakrabban használtak ezek közül a Photoshop, Illustrator és Indesign.

Petruska Márk

Petruska Márk

Grafikus

Petruska Márk vagyok, alapvetően a grafikai tervezés és az arculattervezés érdekel.
Az elmúlt években DTP Operátorként és Webdesignerként dolgoztam, tapasztalatot szereztem weboldal tervezésben, logótervezésben, social media tartalom gyártásban, de foglalkoztam magazin tervezéssel és nyomdai kivitelezéssel vagy épp doboz tervezéssel is.
Alapvetően minden érdekel aminek köze van a művészetekhez és a kultúrához. Így például a könyvek, typográfia, kiadványok, branding, és az igényes vizuális megjelenés.

Portfólió

Selyebi Dániel

Selyebi Dániel

Grafikus, illusztrátor

Selyebi Dani vagyok, 2017 óta foglalkozom illusztrálással. Ez idő alatt sikerült megtalálnom azt a technikát melyhez a leginkább tudok kapcsolódni ez pedig a tradicionális tusrajz. Ha a grafikáim minimalistának nem is nevezhetőek, gyakran a kevesebb-több elv alapján működnek. Igyekszem megtalálni azt a pontot ahol a szemünk automatikusan kiegészítve ezt a néhány foltot rátalál hirtelen a karakterre.
A könyv és versillusztráció mindig is közel állt a szívemhez, hiszen ez jóval több befelé figyeléssel  jár annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjunk kapcsolódni a könyv történetéhez.

Portfólió

Tóth Tomi grafikus

Tóth Tomi

Grafikus

Tóth Tomi vagyok, több mint 4 év grafikai szakmai tapasztalattal rendelkezem. A rajzolás mindig is a kedvenc időtöltéseim közé tartozott, emiatt is lettem grafikus. Munkáim során ennek a szakmának számtalan területét érintettem. Mostanában azonban illusztráció készítés köt le a legjobban és ebben is próbálok kiteljesedni. Igyekszem több stílusban és témában is alkotni. Örülnék ha részese tudnék lenni izgalmas projekteknek, és megeleveníteni az elképzeléseidet. Alig várom a közös munkát!

Dribbble

VBO Design - Vajsz-Bokor Orsolya

VBO Design - Vajsz-Bokor Orsolya

Grafikus

Vajsz-Bokor Orsolya vagyok, tervezőgrafikus. A Soter-Line Oktatási Központban szereztem meg 2 éve az államilag elismert bizonyítványom. Fő területem az arculattervezés marketing szakemberként (mester diplomát szereztem), de közel áll a szívemhez az illusztrálás is. A képzés során a vizsga témám egy saját mesekönyv illusztrálása volt, amely nyomdába is került. Emellett számtalan alkalommal tördeltem és könyvborítókat, magazinokat is terveztem, szerkesztettem.
Ha elnyerte tetszésed a stílusom, amit képviselek, kérlek keress bizalommal.

Portfólió

Zatrolas

Zatrolas

Grafikus

Szeretek „gondolatot olvasni”.

Ez azt jelenti, hogy a megrendelő elképzelését, gondolatát szeretem megjeleníteni, olyan stílusban, ami hozzá közel áll, és abból szakmailag a legjobbat kihozni.

Számomra nincs olyan, hogy „lehetetlen”.

Minden művészeti technika közel áll hozzám, (festészet, hagyományos technikák,-grafikai tervezés) szeretem is alkalmazni őket, kedvelem a feladatok közöti sokszínűséget.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0