ST Média

ST Média

Egyedileg gyártott könyvtrailerek akár színészi felolvasással vagy komplett filmforgatással, interjúk, könyvbemutatók képi- és hanganyagának elkészítése.

Könyvtrailer videó
Könyvtrailer interjú
Könyvtrailer videó

A készítőről

Schnabel Annabella

Filmrendező, Forgatókönyvíró

Schnabel Annabella 2020-ban szerzett Filmrendező mesterszakos diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Gothár Péter és Schwecthje Mihály osztályában.

Kisfilmjei számos nemzetközi és hazai elismerésben részesültek, több, mint 30 filmfesztiválon szerepelt világszerte. Diplomafilmje, az Anyám macskája idén nevezhetővé vált a 2023-as Diák Oscarra, de előző filmjeivel  – Beutaló nélkül sehova, és Tinder meccs – is szépen szerepelt a filmes szcénában.

Szabadúszó filmkészítő, ami mellett Filmkészítést és Médiát tanít az Európa 2000 Gimnáziumban.

Rabóczky Judit Rita: VASÉNEK / Godot Kortárs Művészeti Intézet

Rabóczky Judit Rita, a magyar kortárs szobrászat kiemelkedő művész egyéniségének összegző tárlatát mutatja be a Godot Kortárs Művészeti Intézet. A VASÉNEK című kiállítás a művész elmúlt másfél évtizedes pályafutásának mérföldköve, mely tárlat a női identitás és feminin őserő felszínre törésének színhelye. A Magyar Nemzeti Galériában, a Műcsarnokban, a MODEM-ben és a Ferenczy Múzeumi Centrumban már bemutatott egy-egy szobrát, szoborcsoportját most először láthatjuk együtt, kiegészülve legújabb még be nem mutatott alkotásaival. A befogadó számára döbbenetes élményt jelentő vasból, színes kábelekből megdolgozott ember alakok, húsbavágóan őszintén tárják fel a test természetes mivoltát. A tükrök és a fények játéka pedig egy olyan mese világba kalauzolják a látogatót, amely nyers varázslatosságával és meghökkentő groteszkségével egyszerre éteri és pokoli. A szobrainak belsejéből áradó fény, habár olykor a legprofánabb formákat ölti ‒ akár a világító vulvára, akár a hányás módján előbuggyanó mozaik-tükörfolyamra gondolunk ‒, mindig az anyag börtönébe zárt, transzcendentális tisztaságról szól, amely utat tör magának a felszínre.Rabóczky szobrainak dinamikája és a belőlük áradó erő magával ragadja és egy egészen új univerzumba vezeti a látogatót.

Rendező, vágó: Schnabel Annabella
Operatőr, colorist: Füzesi Tamás
Világosító, hangmérnök: Endrédi Richárd
Zeneszerző: Korbeli Ferenc Sándor

Kurátor: Cserhalmi Luca

A kiállításhoz készített dokumentumfilm. Rendezte: Schnabel Annabella

Artus Kortárs Művészeti Stúdió támogatásával

Rabóczky Judit Rita: VASÉNEK

Munkái

Beutaló nélkül sehova

Referral (Beutaló nélkül sehova) Official English Trailer

Tinder meccs (2018)

Tinder meccs (2018) trailer

Rabóczky Judit Rita: VASÉNEK

Rabóczky Judit Rita: VASÉNEK c. kiállítása a Godot Kortárs Művészeti Intézetben

Rejtővel egy asztalnál

Rejtővel egy asztalnál könyvbemutató

Interjú

Csanda Gergő

Rejtővel egy asztalnál könyvbemutató

Interjú

Gerstenbrand Bence

Rejtővel egy asztalnál könyvbemutató

Interjú

Nagy-Rakita Melinda

Csomagok

1. Könyvtrailer stock anyagokból.

2. Egyedileg gyártott könyvtrailer: szerzett zenével, és egy 3 kérdéses interjúval, grafikákkal, illetve stock videókkal,

3. Egyedi könyvtrailer színészi felolvasással, szerzői interjúval, szerzett zenével, saját grafikákkal, és a könyvről készült egyszerű mozgóképpel. Fél napos forgatási nap.

4. Egyedi könyv-kisfilm, melyben színészekkel kreatívan adaptáljuk a mű egy-két jelenetét. A teljes (12 órás) forgatási nap alatt egy profi filmes stáb nemcsak az adaptációt forgatja, hanem egy szerzői interjút, melyek mellé portréfotókat készítünk. A kész kisfilmet egyedi szerzett zene és grafikák színesítik.

5. Rendezvényfotó: A rendezvény idejére kért fotós dokumentáció, adott darabszámú retusált képpel.

6. Rendezvényvideó: A rendezvény idejére kért videós rögzítés, melyből egy meghatározott hosszúságú videó készül.

7. Rendezvény fotó és -videó: A rendezvény idejére kért fotós és videós dokumentáció, melyből meghatározott mennyiségű retusált kép, és meghatározott hosszúságú videó készül.

© Annabella Schnabel 2024 All rights reserved.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0