Írástechnikai online kurzus, online író kurzus

Online írástechnikai kurzus

Kurzus

Az interneten rengeteg írással, írástechnikával foglalkozó tanfolyamot találhatsz. Ami egyfelől előnye, másfelől sajnos hátránya is a tanfolyami képzésnek, hogy a rengeteg információ között elvész a lényeg: a személyre szabott fejlesztés. Nem mindenkinek ugyanarra és ugyanolyan mértékű oktatásra van szüksége.

A hagyományos írástechnikai képzésektől eltérően egyéni képzés keretén belül foglalkozunk a résztvevőkkel.

A modulárisan felépített képzés során személyre szabott feladatokon keresztül sajátítod el a történetírás fogásait. Nincs helyszínhez és időponthoz kötve. Bármikor elkezdheted, és a neked megfelelő ütemben végezheted.

Az első alkalom során az általunk küldött feladat vagy a készülő regény részlete alapján kerül felmérésre a tudásszint. Ennek alapján állítjuk össze a személyre szabott tananyagot.

„Gyakorolni annak kell, aki nem tökéletes.”

Julien király – A Madagaszkár pingvinjei

Miért mi?

Egyéni képzés

A kurzusok teljesen egyénre szabottak, mind a kezdő, mind a már gyakorló történetíróknak ajánljuk, korosztályi megkötés nélkül.

Elvárások

Nincsenek. Ha elakadsz a feladattal, kérj segítséget, hiszen ezért vagyunk. Ha kell, pontról-pontra haladunk együtt.

Tudásszint

Az általunk küldött feladatok kiértékelése után mindenre kiterjedő értékelést írunk.

Határidő

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki a neki megfelelő ütemben haladjon, ezért nincs megoldási vagy beküldési határidő.

Regényíró kurzus

Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vagy már elkezdted, de elakadtál, és nem tudod, hol a hiba, amiért nem működik? Ebben is tudunk segíteni.

Miket érintünk

Az alap technikák mellett a megfelelő ábrázolások eléréséhez szükséges megoldások elsajátítására is hangsúlyt fektetünk.

Szerzői jog

A kurzusok során létrejövő szellemi termékek szerzői jogai a szerzőt illetik meg, arra a Stílus és Technika nem formál igényt.