Partnereink

Partnereink

Az irodalmi pályázatainkra beérkező írások nem minden esetben jutnak el a megjelenésig, mivel a kötetek terjedelme korlátozott. Oldalunk ezért folyamatosan keresi az alternatív publikálási lehetőségeket.

E-könyves megjelenés mellett az alábbi oldalaknak küldjük el a történeteket és döntenek annak megjelenéséről.

„Vannak ilyen emberek a világon. Csodás tehetséggel megáldott emberek, de nincs elég kitartásuk, hogy ügyesen ki tudják azt használni. Akik elaprózzák, elpazarolják a tehetségüket. Én sok ilyet láttam. Először azt gondolod, milyen fantasztikusak. Elég csak rápillantaniuk egy nehéz darab kottájára, és már le is tudják játszani, ráadásul nem is akárhogyan. Ha látod, elámulsz a teljesítményükön. Azt gondolod, te soha, de soha nem leszel erre képes. De ennyi az egész, onnan már nem jutnak tovább. És miért nem? Mert nem tesznek érte semmit.” Murakami Haruki – Norvég erdő

Regénytár

Regénytár – létező és nem létező irodalom

A Regénytár célul tűzte ki maga elé az igényes (nívós) szórakoztató és a komoly, elhivatott irodalom közötti „északnyugati átjáró” megtalálását. Ez a honlap ennek az útkeresésnek a gyakorlatozó terepe, néha komoly, máskor komolytalan, de mindig egyedien különleges és szórakoztató.

Mirage Magazin

Mirage Magazin

A Mirage Magazin azért született, hogy Ti, Olvasók és mi, írók is megszökhessünk kicsit a hétköznapokból. Ha minket olvasván úgy látjátok a szavakat, ahogyan mi érezzük, akkor nem volt hiába!

Az írás varázslat.

Egy kis varázslat pedig mindenkinek jár!

Irodalmi Élet

Irodalmi Élet - Szatirikus irodalmi és szórakoztató magazin

Szatirikus irodalmi és szórakoztató magazin.

E-Pub Irodalmi Kávéház

E-Pub Irodalmi Kávéház

Az oldal célja, hogy a hazai olvasóközönségnek összegyűjtse azokat a tehetséges írókat, akik bármely zsánerben is írnak, a történeteik egyszerre egyediek, szórakoztatóak és színvonalasak.

Egyetlen bukásod, ha meg sem próbálod.

Smaragd kiadó

Smaragd kiadó

Havi megjelenésű magazinunk lehetőséget biztosít vállalkozó szellemű íróinknak, hogy cikkek, interjúk elkészítésében is kipróbálhassák magukat. Minden újonnan érkező szerzőnk lehetőséget kap bemutatkozásra, és természetesen az általunk forgalmazott könyvek ajánló formájában bekerülnek a kiadványban.

Legutóbb megjelent írások

Gyermekkori bántalmazás pályázat linkek

Cikkek, weboldalakA kérdés elsősorban az, hogy lehetséges ez? Miért merülhet fel egyáltalán az áldozat felelősségre vonása az érintettségük kapcsán?3+1 életbevágóan fontos mondat a bántalmazásról. Amikor valamilyen erőszakos cselekményről hallunk, akkor – történjen az...

Lezárult a Nekivág irodalmi pályázat

​A leadási határidőig (2021.04.30. éjfél) 80 történet és 1 jelenet érkezett 73 pályázótól. Ami már most biztos: ha a tervezett kiadvány terjedelménél (340 A/5 oldal) a zsűri többet tart érdemesnek az olvasók elé tárni, abban az esetben további köteteket jelentetünk...