Online regényíró kurzus

A sikerhez vezető út itt kezdődik

“Senki sem jön a világra mint regényíró.
Az emberek előbb a világra jönnek, és csak aztán írnak.
És csak később kezdenek pénzt keresni.”
Rejtő Jenő

Fedezd fel az online képzés előnyeit

Fejleszd magad

Szerezz mélyreható ismereteket a regényírás terén

Egyedi, személyre szabott, a tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal dolgozunk. A kurzusokat modulárisan építettük fel, akkor lépünk tovább, ha a résztvevő már sikeresen tudja alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Figyelmet fordítunk arra, hogy megtalálja saját írói stílusát, ami alapvetően határozza meg művei hangulatát, sikerességét.

Elérhető kurzusok

A hagyományos írástechnikai képzésektől eltérően egyéni képzés keretén belül foglalkozunk a résztvevőkkel.
A modulárisan felépített képzés során személyre szabott feladatokon keresztül sajátítod el a regényírás fogásait. Nincs helyszínhez és időponthoz kötve. Bármikor elkezdheted, és a neked megfelelő ütemben végezheted.

Regényíró kurzus

Regényírás

A kurzus során nem kizárólag a regényből, regénnyel dolgozunk, hanem az esetleges technikai hiányosságokat célzott és egyénre szabott feladatokkal fejlesztjük.

A regényírás gyakorlása

Íróképzés

Tanulj meg íróként gondolkozni, és bármilyen témáról fogsz tudni írni.

Amit tudni akartál a szöveggondozásról, de nem merted megkérdezni.

Szövegírás

A szövegíró kurzust azoknak javasoljuk, akik nem a történetírás terén kívánják képességeiket fejleszteni, hanem a gondolatokat, hangulatokat és érzelmeket szeretnék kifejezőbben megírni.

Karakteralkotás - Stílus és Technika

Karakteralkotás

Karakteralkotás kurzusunk során az író megtanulja, hogyan tud a története szempontjából ideális karaktereket létrehozni.

Szinopszis írás

A kurzuson megtanulod, hogyan kell szinopszist írni a kiadó vagy a pályázatkiíró kérése szerint.

Krimiírás

A krimiíró kurzuson az írók megismerik a krimi eredetét, zsánereit és alzsánereit, azok sajátosságait, a krimik felépítését, szabályrendszereit.

Ingyenes gyakorlatok

„Gyakorolni annak kell, aki nem tökéletes.”
Julien király – A Madagaszkár pingvinjei

Ingyenesen elérhető gyakorlatok, amelyekkel a regényírói képességeidet fejlesztheted.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozással biztos lehetsz abban, hogy a Stílus és Technika semmilyen újdonságáról nem maradsz le, legyen az pályázat, induló kurzus, akció vagy friss tartalom.

Jelentkezz most kedvezményes áron kurzusainkra!

December 31-ig

Kedvezményes áron jelentkezhetsz

Kurzusaink során biztos ismereteket szerzel a regényírás terén, ami hozzásegít céljaid eléréséhez.

“Örömmel hallom, hogy végre felvállaltad cégszerűen, úgymond hivatalosan is a kezdő írók támogatását. Évekkel ezelőtt, amikor a weboldalad pályázatára jelentkeztem, már akkor is azt hittem, hogy ez a munkád, hiszen állandóan segítettél.”

Győrvári József

“Szilárd, benned az a lenyűgöző, hogy bármit is csinálsz, abban olyan aktív vagy, mint senki más. Honnan van ennyi energiád? Mi a titkod? Egyszer majd elárulod, ígérd meg! Írsz, alkotsz és fejleszted magad rendületlenül, megállíthatatlanul – és én esküszöm, nem vagyok erre szuper irigy…”

Andy Sweet

“Egyszer volt, hol nem volt… még talán egy éve sincs, hogy belekezdtem a Stílus és Technika regényíró kurzusába, mégis, olyan, mintha egy másik életben történt volna. A kurzust azóta is csinálom (csak a legelszántabbaknak és a legbátrabbaknak ajánlom!), Szilárd nem enged át erős kettessel, minimum az erős négyes szint.”

Emma Zr

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0