Online regényíró kurzus

A sikerhez vezető út itt kezdődik

Részletfizetési lehetőség!

“Senki sem jön a világra mint regényíró.
Az emberek előbb a világra jönnek, és csak aztán írnak.
És csak később kezdenek pénzt keresni.”
Rejtő Jenő

Fedezd fel az online képzés előnyeit

Fejleszd magad

Szerezz mélyreható ismereteket a regényírás terén

Egyedi, személyre szabott, a tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal dolgozunk. A kurzusokat modulárisan építettük fel, akkor lépünk tovább, ha a résztvevő már sikeresen tudja alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Figyelmet fordítunk arra, hogy megtalálja saját írói stílusát, ami alapvetően határozza meg művei hangulatát, sikerességét.

Regényíró kurzus

A hagyományos írástechnikai képzésektől eltérően egyéni képzés keretén belül foglalkozunk a résztvevőkkel.
A modulárisan felépített képzés során személyre szabott feladatokon keresztül sajátítod el a regényírás fogásait. Nincs helyszínhez és időponthoz kötve. Bármikor elkezdheted, és a neked megfelelő ütemben végezheted.

Írástechnikai kurzus, karakteralkotás

Karakteralkotás

A közös munka során elsajátítod, hogyan kell élő, a történet szempontjából ideális karaktereket létrehozni. Mit kell tenni, ha a kitalált karakter nem jó a kitalált konfliktushoz? Mitől lesz élő a karakter? Mennyire kell részletesen kidolgozni a karaktereket?

Regényíró kurzus, információadagolás

Információadagolás

Mit, mikor és hogyan hozzunk az olvasó tudomására. Párbeszédben? Leírással? Cselekmény közben? Vagy éppen gondolkozzon a szereplő? Váratlanul, ezzel fordulatot létrehozva? Kiszámíthatóan, ami igazából félrevezetés?

Regényíró kurzus, narráció

Narráció, narratív stílus

Hogyan meséld el. Leginkább E/1 narrációnál van jelentősége a narratív stílusnak, de számos lehetőség áll rendelkezésre más narrációk esetében is. Zsánernyelv? Nem mindegy, hogyan írsz egy történetet, ha romantikus, fantasy, sci-fi vagy krimi zsánerben írsz. Vagy ezeket kevered.

Párbeszéd

Párbeszéd

A történet alapján mennyire kell egyeznie az élő beszéddel? Mennyire egyezik a karaktereddel a beszédének stílusa, a szókincse? Hogyan lehet jól felépíteni egy párbeszédet? Mikor van/lehet rá szükség? Hogyan befolyásolhatja a dramaturgiát?

Íróképzés - Tanulj meg íróként gondolkozni!

Világ- és atmoszférateremtés

A környezet leírása, hangulatok keltése, érzelmek megjelenítése mind-mind hatással van az olvasóra, hogy mennyire tud elmerülni a történetben, ezért megmutatjuk, hogyan kell a regényedhez megfelelő szöveget írni.

Dramaturgia

A dramaturgia határozza meg, mit mikor és hogyan kell az olvasó elé tárni a történetben, amire ha figyelsz regényírás közben, kevesebb tartalmi, szerkezeti hibát fogsz véteni. A regényeden keresztül megtanulod, mikor milyen dramaturgiai eszközöket érdemes használni, amiért az olvasók élvezni fogják a sztorit.

Ingyenes gyakorlatok

„Gyakorolni annak kell, aki nem tökéletes.”
Julien király – A Madagaszkár pingvinjei

Ingyenesen elérhető gyakorlatok, amelyekkel a regényírói képességeidet fejlesztheted.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozással biztos lehetsz abban, hogy a Stílus és Technika semmilyen újdonságáról nem maradsz le, legyen az pályázat, induló kurzus, akció vagy friss tartalom.

Feltételek

Határidők

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki a neki megfelelő ütemben haladjon, ezért nincs megoldási vagy beküldési határidő.

Díjak és részletfizetés

10-20% kedvezmény vagy részletfizetés. A díjak mértékének alapja mindig az aktuális kedvezményes webshop ár. Link

Kedvezmény, részletfizetés

Akár 20% kedvezmény!

Amennyiben a kurzus díját egy összegben kifizeted, 20% kedvezményt adunk. Két részletben történő fizetésnél 10% kedvezményt.

Részletfizetés

A regényíró kurzus díját 10 havi egyenlő részletekben is fizetheted.

Regényíró kurzus

Kurzusunk során biztos ismereteket szerzel a regényírás terén, ami hozzásegít céljaid eléréséhez.

“Örömmel hallom, hogy végre felvállaltad cégszerűen, úgymond hivatalosan is a kezdő írók támogatását. Évekkel ezelőtt, amikor a weboldalad pályázatára jelentkeztem, már akkor is azt hittem, hogy ez a munkád, hiszen állandóan segítettél.”

Győrvári József

“Szilárd, benned az a lenyűgöző, hogy bármit is csinálsz, abban olyan aktív vagy, mint senki más. Honnan van ennyi energiád? Mi a titkod? Egyszer majd elárulod, ígérd meg! Írsz, alkotsz és fejleszted magad rendületlenül, megállíthatatlanul – és én esküszöm, nem vagyok erre szuper irigy…”

Andy Sweet

“Egyszer volt, hol nem volt… még talán egy éve sincs, hogy belekezdtem a Stílus és Technika regényíró kurzusába, mégis, olyan, mintha egy másik életben történt volna. A kurzust azóta is csinálom (csak a legelszántabbaknak és a legbátrabbaknak ajánlom!), Szilárd nem enged át erős kettessel, minimum az erős négyes szint.”

Emma Zr

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0