Kedves Szilárd!

“Örömmel hallom, hogy végre felvállaltad cégszerűen, úgymond hivatalosan is a kezdő írók támogatását. Évekkel ezelőtt, amikor a weboldalad pályázatára jelentkeztem, már akkor is azt hittem, hogy ez a munkád, hiszen állandóan segítettél. Sosem untad meg a nyavalygásomat. Nem csak írástechnikai tanácsokkal láttál el, de az elkeseredések pillanataiban is tudtál olyat mondani, ami újabb lendületet adott az írás folytatásához. A tudásod kiemelkedő az írástechnika terén. Elég elolvasni a novelláidat ennek bizonyságául. Az olvasottságod pedig rendkívül széles körű. Úgy gondolom, minden kezdő író jól jár, akinek egyengeted majd a lépteit. Kívánok neked erőt és egészséget ehhez az elhivatottsághoz!”

Győrvári József

“Szilárd, benned az a lenyűgöző, hogy bármit is csinálsz, abban olyan aktív vagy, mint senki más. Honnan van ennyi energiád? Mi a titkod? Egyszer majd elárulod, ígérd meg! Írsz, alkotsz és fejleszted magad rendületlenül, megállíthatatlanul – és én esküszöm, nem vagyok erre szuper irigy… Írsz, blogolsz, és kutatsz és keresel, szerkesztesz és embereket mozgatsz fáradhatatlanul. Elkényeztetsz minket, komolyan, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy rád bízzuk magunk. Na jó, visszavonom az előbbit, ne a titkod áruld el, hanem azt ígérd meg inkább, hogy soha de soha nem hagyod abba velünk a munkát!”

Andy Sweet

“Amikor elkészültem a könyvemmel, és neki fogtunk a kiadó keresésnek, véletlenül találtam rá a Stílus és Technikára, mint kiadóra. Felvettem velük a kapcsolatot, amire nagyon hamar kaptam pozitív választ. Nem kellett sokáig mérlegelnünk a telefonos beszélgetés után, hogy én velük szeretnék együtt dolgozni. A munka nagyon gördülékenyen zajlott, minden kérdésemre, kétségemre mindig választ és megnyugtatást kaptam. Szilárd figyelemmel volt és van a számomra fontos momentumokra, érzésekre, és kellő érzékenységgel szerkeszti az írásaimat. Anitánál pedig keresve sem lehetne jobb korrektort találni – mindenre kiterjedően vizsgálja a szöveget, és olyanokra is felhívja a figyelmemet, amire egyáltalán nem gondoltam volna, hogy hiba lehet. Nagyon hálás vagyok a Stílus és Technikának, és örülök, hogy megtaláltam őket – mind szakmailag, mind emberileg. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

 

“Egyszer volt, hol nem volt… még talán egy éve sincs, hogy belekezdtem a Stílus és Technika regényíró kurzusába, mégis, olyan, mintha egy másik életben történt volna. A kurzust azóta is csinálom (csak a legelszántabbaknak és a legbátrabbaknak ajánlom!), Szilárd nem enged át erős kettessel, minimum az erős négyes szint.

Ő is elég elszánt, rendíthetetlenül képes magyarázni és kérdésekre válaszolni, a negyvenezredik kérdésre is, ha kell. Ha nem lenne… akkor nem tartanék azon a szinten, ahol éppen állok. És valószínűleg, sok-sok butaságot is tanultam volna.

Mindig készen áll rá, hogy segítsen, és akár velem együtt gondolkodjon.

Nagy kincs, egy ilyen tudású és gondolkodású embert a mentoromnak tudni.”

Emma ZR

“A legjobb döntés volt, hogy a Stílus és Technika csapatára bíztam a regényem szöveggondozását. Nem csak szakmai szempontból nyújtották a maximumot, de emberileg is. A kommunikáció folyamatos volt, kérdés esetén nagyon gyorsan el tudtam érni a csapat bármelyik tagját. A közös munka hihetetlen pörgősen és precízen zajlott, én pedig sokat tanultam a folyamatból.”

Url Izabell

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0