Kedves Szilárd!

“Örömmel hallom, hogy végre felvállaltad cégszerűen, úgymond hivatalosan is a kezdő írók támogatását. Évekkel ezelőtt, amikor a weboldalad pályázatára jelentkeztem, már akkor is azt hittem, hogy ez a munkád, hiszen állandóan segítettél. Sosem untad meg a nyavalygásomat. Nem csak írástechnikai tanácsokkal láttál el, de az elkeseredések pillanataiban is tudtál olyat mondani, ami újabb lendületet adott az írás folytatásához. A tudásod kiemelkedő az írástechnika terén. Elég elolvasni a novelláidat ennek bizonyságául. Az olvasottságod pedig rendkívül széles körű. Úgy gondolom, minden kezdő író jól jár, akinek egyengeted majd a lépteit. Kívánok neked erőt és egészséget ehhez az elhivatottsághoz!”

Győrvári József

“Szilárd, benned az a lenyűgöző, hogy bármit is csinálsz, abban olyan aktív vagy, mint senki más. Honnan van ennyi energiád? Mi a titkod? Egyszer majd elárulod, ígérd meg! Írsz, alkotsz és fejleszted magad rendületlenül, megállíthatatlanul – és én esküszöm, nem vagyok erre szuper irigy… Írsz, blogolsz, és kutatsz és keresel, szerkesztesz és embereket mozgatsz fáradhatatlanul. Elkényeztetsz minket, komolyan, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy rád bízzuk magunk. Na jó, visszavonom az előbbit, ne a titkod áruld el, hanem azt ígérd meg inkább, hogy soha de soha nem hagyod abba velünk a munkát!”

Andy Sweet

“A legjobb döntés volt, hogy a Stílus és Technika csapatára bíztam a regényem szöveggondozását. Nem csak szakmai szempontból nyújtották a maximumot, de emberileg is. A kommunikáció folyamatos volt, kérdés esetén nagyon gyorsan el tudtam érni a csapat bármelyik tagját. A közös munka hihetetlen pörgősen és precízen zajlott, én pedig sokat tanultam a folyamatból.”

Url Izabell