Áraink

Kurt Vonnegut

Szolgáltatásaink megrendelése előtt mindenképpen olvasd el az ÁSZF-et. A megrendelés vagy árajánlat kérés elindításával egyidejűleg elismered, hogy elolvastad az ÁSZF-et, az abban foglaltakat megértetted és magadra érvényesként elfogadtad.

Gyerünk már, szólalj meg! Különben semmi sem indul be! Ha lehet, beszélj minél hosszabban. Azon majd ráérsz gondolkodni később is, hogy igazat mondtál-e vagy sem.

Murakami Haruki - Tánc, tánc, tánc

Elsődlegesen kezdő írók szövegeinek véleményezésével és számukra online írástechnikai tanfolyamok tartásával foglalkozunk.

Kurzusainkon egyedi, személyre szabott feladatokkal dolgozol, akkor lépünk tovább, ha már sikeresen tudod alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megtaláld a saját írói stílusod, a lehető legjobban tudd alkalmazni az írástechnikát, nyelvi készségeidet, ami alapvetően határozza meg műveid hangulatát, sikerességét.

Írástechnikai kurzus

79,990 Ft

59,990 Ft

Regényíró kurzus

79,990 Ft

59,990 Ft

Prózai alkotás alapszintű véleményezése

10,000 Ft

Prózai alkotás alapszint további konzultáció

5,000 Ft

Prózai alkotás teljes körű véleményezése

18,000 Ft

Prózai alkotás teljes körű további konzultáció

5,000 Ft

Kéziratok alapszintű véleményezése

A végső ár a kézirat terjedelmétől függ.

30,000 – 60,000 Ft

 

További szolgáltatásaink

Az írástechnikai képzések mellett szöveggondozással, szövegírással és egyéb, az íráshoz kapcsolódó tevékenységgel is foglalkozunk.

Szövegírás

2 – 4 Ft / karakter*

A kapott instrukciók alapján vállaljuk hirdetések, promóciós anyagok, weboldalak és más, nem marketing célú szövegek megírását.

Korrektúrázás

0,5 – 2 Ft / karakter*

Bármilyen magyar nyelven írt szöveg (weboldal, blog, cikk, termékismertető, szakdolgozat stb.) nyelvtani hibáinak és nyelvhelyességének ellenőrzése, javítása.

Szellemírói tevékenység

árajánlat alapján

Meglévő kéziratból, vázlatból vagy ötletből a megrendelő elképzelései alapján írjuk meg az irodalmi művet.

Kéziratok teljes körű véleményezése

árajánlat alapján

A kézirat szerkesztői, igény esetén irodalmi lektori véleményezése.

Lektori segédlet a regény megírásához

árajánlat alapján

A kész vagy még csak elképzelt kézirat megírásában való szakmai segítségnyújtás.

*Karakterfüggő szolgáltatás

A karakterfüggő szolgáltatások esetében az árak szóközök nélkül értendőek.

Szerzői jogok

A hozzánk beérkező szellemi alkotások kezelése során nagy hangsúlyt fektetünk a szerzői jogok védelmére.

Fizetési lehetőségek

A nálunk igénybe vett szolgáltatásokról minden esetben átutalásos számlát állítunk ki.

“Jó néhány évvel ezelőtt Jorge Luis Borges azt írta, hogy mindössze négy történettípust adunk elő újra meg újra: a város ostromát, a hazatérést, a cél űzését és Isten (ön)feláldozását. Persze nem szabad elfelejteni, hogy a szemlélőtől függően egy adott történetet más-más kategóriába kerülhet: ami Thészeusznak a cél űzése és hazatérés, az a Minótaurosz számára egy brutális istenáldozat. Talán mégis négynél több „ciklus” létezik – Borges így nevezte e sémákat -, de számuk mindenképpen véges, és mindegyik ismert. Nem fogunk újat kitalálni.

Victor Pelevin – A rettenet sisakja

“Amerikában mindig volt, aki munkát keresett.
Mindig volt egy rakás használható ember. Én viszont író akartam lenni. Igaz, majdnem mindenki az volt. Nem mindenki gondolta magáról, hogy fogorvos lesz vagy autószerelő, de hogy író még lehet belőle, azt gyakorlatilag mindenki. Csak itt a teremben ebből az ötven ürgéből minimum tizenöten tuti úgy gondolják, hogy belőlük lehetne akár író is. Végül is majdnem mindenki használt szavakat, le is tudták őket írni, ergo majdnem bárkiből lehetett író. De szerencsére a legtöbb ember nem író, még csak nem is taxisofőr, sőt néhányból – sokból – sajnos nem is lesz semmi.”

Charles Bukowski – Tótumfaktum

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozással biztos lehetsz abban, hogy a Stílus és Technika semmilyen újdonságáról nem maradsz le. Legyen az pályázat, induló kurzus, akció vagy friss tartalom.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0