Akció!

Halhatatlanok könyvcsomag

FoxPost csomagszállítás: 2-4 munkanap
MPL csomagszállítás: 10-14 munkanap

Történetek egy távoli világból novelláskötet és Világleírás tematikus album

Novelláskötet

Szerző: Gréger Csaba
Oldalak száma: 268
Megjelenés: 2022
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786150150697

Világleírás

Szerző: Gréger Csaba
Belső illusztrációk: Pozsgay Gyula, Nagy Gergely
Oldalak száma: 86
Megjelenés: 2022
Kötés: Cérnafűzött keménytáblás
ISBN: 9786150150741

Valahol a valóság határain túl létezik egy világ, hol az emberek ereje olyan hatalmasra nőtt, hogy leigázták még a mennyeket is. És azok, kik egykor őrzőik voltak, most már köztük élnek. Ők a Halhatatlanok.

Nézz bele a könyvekbe:

Történetek egy távoli világból novelláskötet

Világleírás tematikus album

Original price was: 13180,00 Ft.Current price is: 10990,00 Ft.

Leírás

Halhatatlanok - Történetek egy távoli világból

Ismerd meg Nourost, a mesék földjét, minek történelmét évezredeken keresztül formálták az emberi birodalmak véget nem érő viaskodásai. Hol a végtelen hatalomvágytól fűtve országok emelkedtek fel és buktak el sorban, s hol az életet teremtő energia uralásáért varázstudók küzdenek már korok óta. Olyan hely ez, ahol a hatalomnak ára van, hiszen a mágia maga az Élet, és minden cseppje, mit a bolygótól eloroznak, a természet pusztulásához vezet. Hol semmi sem fekete vagy fehér, s hol senki sem egyértelműen jó vagy gonosz, mindenki küzd a saját boldogulásáért. Ezt a forrongó világot dúlta fel a bálványként és istenként imádott nép érkezése, hogy aztán fiaik és lányaik menedéket leljenek az emberek között, és lassan a maguk arcára formálják a halandók birodalmait…

Légy részese egy páratlan utazásnak, melyet Magyarország legújabb fantasy világa tár eléd egy különleges novelláskötet formájában! Csatlakozz te is a közösséghez, hogy aztán együtt írjuk tovább egy távoli világ történetét!

Halhatatlanok - Világleírás

Ismerd meg a Halhatatlanok világát!

Ez a párját ritkító kiadvány részletekbe menően mesél Nouros történelméről, a bolygó sorsát alakító birodalmakról, a kontinenseit lakó népekről - és természetesen magukról a Halhatatlanokról.

A gazdagon illusztrált könyv a magyar fantasy művészet kiválóságainak munkáit soroltatja fel, így hozva még közelebb az olvasóhoz ezt a különleges, távoli világot.

Ha szívesen elmerülnél mélyebben a "Halhatatlanok" világában, ez a kiadvány Neked szól, hiszen olyan háttérinformációkat tudhatsz meg a történetekben felbukkanó helyszínekről és szereplőkről, amik máshol nem fellelhetőek, és jobban kirajzolódik általuk ennek a különleges világnak a története!

További információk

Vélemények

„Halhatatlanok könyvcsomag” értékelése elsőként
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Halhatatlanok könyvcsomag