Kéziratok alapszintű irodalmi lektori véleményezése 400.000 karakterig

Irodalmi lektori vélemény

Irodalmi művek (regény, kisregény, novelláskötet stb.) alapszintű szerkesztői véleményezése írásban. Választ kapsz arra is, hogy mennyire van reális esélye a regénynek kiadásban megjelenni.

Nézd meg az Írómentorálás és szerkesztés szolgáltatásunkat is!, amit akár részletekben is fizethetsz. A mentorálás célja, hogy könyved kiadásra alkalmas legyen.

A szerkesztői véleményezésről bővebben itt olvashatsz.

 

30000,00 Ft

Leírás

Irodalmi művek (regény, kisregény, novelláskötet stb.) alapszintű szerkesztői véleményezése írásban. Főbb szempontok a történettől függően: ábrázolás, helyesírás, nyelvhelyesség, történetvezetés, információadagolás, karakterek, párbeszéd, dramaturgia.

A véleményezés során az irodalmi kivitelezésről való értékelés mellett a szerző választ kap arra is, hogy mennyire van reális esélye a regénynek kiadásban megjelenni.

A 400.000 karakter terjedelmet szóközökkel együtt értjük.

Munkamódszer
A Megrendelő irodalmi alkotása (szerzői jogi művét) egy példányát MS Word *.doc, *.docx; *.rtf vagy *.odt formátumban véleményezésre a Stílus és Technika rendelkezésére bocsátja.
A Stílus és Technika összefoglaló szerkesztői véleménnyel ellátva visszaküldi.

Jóváírási lehetőség: A visszaküldött értékeléssel együtt a Megrendelő árajánlatot kap a kézirat komplex szöveggondozására (amely tartalmazza: irodalmi szerkesztés, irodalmi lektorálás, irodalmi korrektúra). Az árajánlat alapján megrendelt komplex szöveggondozás árából a kézirat véleményezésének ára jóváírásra kerül.

A kedvezményt 1 éven belüli szolgáltatás megrendelés esetén lehet igénybe venni.

További információk

Vélemények

„Kéziratok alapszintű irodalmi lektori véleményezése 400.000 karakterig” értékelése elsőként
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Kéziratok alapszintű irodalmi lektori véleményezése 400.000 karakterig