Prózai alkotás szerkesztése 2.

Teljes körű véleményezés során egy maximum 40.000 karakter terjedelmű (szóközökkel) alkotást szerkesztünk, és mellette konkrét javaslatokat teszünk a szöveg javítására.

Nézd meg az Írómentorálás és szerkesztés szolgáltatásunkat is!, amit akár részletekben is fizethetsz. A mentorálás célja, hogy könyved kiadásra alkalmas legyen.

36000,00 Ft

Leírás

Teljes körű véleményezés során egy maximum 40.000 karakter terjedelmű (szóközökkel) alkotást szerkesztünk, és mellette konkrét javaslatokat teszünk a szöveg javítására. Főbb szempontok: ábrázolás, karakterek, történetvezetés, információadagolás, dramaturgia.

Munkamódszer
A Megrendelő irodalmi alkotása (szerzői jogi művét) egy példányát MS Word *.doc, *.docx; *.rtf vagy *.odt formátumban véleményezésre a Stílus és Technika rendelkezésére bocsátja.
A Stílus és Technika szerkesztői véleménye mellett jelöljük az alkotásban a konkrét hibákat és azokat módosítási (irodalmi lektori) javaslatokkal ellátva visszaküldjük.

Korrektori javaslatokat a visszaküldött dokumentum nem tartalmaz.

Amennyiben történetedet irodalmi pályázatra szeretnéd küldeni, írj nekünk!
Kiemelt pályázaton elért eredmény esetén (díjazott írás, megjelenés) a szerkesztési díj 50%-át visszatérítjük.
Hogy mit értünk kiemelt pályázat alatt? Írd meg nekünk, melyik pályázaton szeretnél indulni, és mi rövid időn belül válaszolunk, hogy a visszatérítést igénybe tudod-e venni.

További információk

Vélemények

„Prózai alkotás szerkesztése 2.” értékelése elsőként
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Prózai alkotás szerkesztése 2.