Akció!

Regényíró kurzus 1.

Original price was: 249000,00 Ft.Current price is: 166990,00 Ft.

Akár 20% kedvezmény! Részletfizetés!

Amennyiben a kurzus díját egy összegben kifizeted, 20% kedvezményt adunk. Két részletben történő fizetésnél 10% kedvezményt. A regényíró kurzus díját 10 havi egyenlő részletekben is fizetheted. A díjak mértékének alapja mindig az aktuális kedvezményes webshop ár. A részleteket nézd meg a jelentkezési űrlapon.

Tanulj meg íróként gondolkozni!

A téma az utcán hever – szokták mondani, azonban nem mindenki tud egy adott témával mit kezdeni.
Azonban egy író igen, mivel a gondolkodásmódja hozzásegíti, hogy egy-egy adott témát másként lásson, és így teljesen más megközelítéssel mutassa meg a közönségnek.
Ahogy a regényírást, úgy az íróként való gondolkodást szintén lehet tanulni.

“A mesék bennünk élnek.”
Hogy mennyire, azt a kurzus ideje alatt tapasztalni fogod, mivel a történetírás elsajátításához a mesediagnosztikai és -terapeuta módszerek alapján kidolgozott képzésen veszel részt.

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.

Ez nem a te kurzusod, ha titkos rendszert, vagy polcról levehető dobozos megoldást keresel, ami gombnyomásra írót csinál belőled.

Regényíró kurzus

Akár kész, akár még csak ötlet szintjén meglévő regény esetén szakmai segítségnyújtással egybekötött írástechnikai kurzus.

A kurzus során nem kizárólag a regényből, regénnyel dolgozunk, hanem az esetleges technikai hiányosságokat célzott és egyénre szabott feladatokkal fejlesztjük.

A kurzus 9 alkalomból áll. Egy alkalmon belül több, egymásra épülő feladatsort is kap az író.
Az I. alkalom keretén belül felmérésre kerül az író aktuális tudása, és meghatározásra kerülnek a személyre szabott képzési módszerek.

Tematika:
- Karakterek (karakteralkotás, karakter és a konfliktus kapcsolata a történetben, karakterábrázolás)
- Narráció (nézőpontok, stílus - elbeszélői magatartás)
- Központozás (hangulatfestés, stilisztika)
- Dramaturgia (történetkezdés, fordulatok, fordulópontok, jelenetek/párbeszédek/leíró részek felépítése, szubtext a leíró részben, a történet lezárása)
- Információadagolás (horog, fordulatok, fordulópontok)
- Párbeszéd (információadagolás, karakterábrázolás, világleírás, történet dinamika, szubtext/mögöttes üzenet)
- Világteremtés (hangulatkeltés)
- Háttérkutatás
- Szinopszis és cselekményvázlat írása

Egyedi, személyre szabott, a tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal dolgozunk. A kurzusokat modulárisan építettük fel, akkor lépünk tovább, ha a résztvevő már sikeresen tudja alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Figyelmet fordítunk arra, hogy megtalálja saját írói stílusát, ami alapvetően határozza meg művei hangulatát, sikerességét. A kurzus során az alap technikák mellett a megfelelő ábrázolások eléréséhez szükséges megoldások elsajátítására is hangsúlyt fektetünk.

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.

A kurzus várható időtartama minimum 9-12 hónap, amit még befolyásol a hallgató időráfordítása. Az elvégzett feladatokat 1 héten belül értékeljük és kerül kiküldésre az új feladat. Egy alkalom több feladatból, feladatsorból áll, így akár a rendszeres részvétel esetén is előfordulhat, hogy egy alkalom időtartama 1-3 hónap is lehet.

Ingyenes tudásanyag!!!

További segítség a regényíráshoz és könyvkiadáshoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Regényíró kurzus 1.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Regényíró kurzus 1.