Akció!

Regényíró kurzus haladó

116990,00 Ft

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.

Ez nem a te kurzusod, ha titkos rendszert, vagy polcról levehető dobozos megoldást keresel, ami gombnyomásra írót csinál belőled.
A kedvezményes árú megrendelésből még
12/31/2023 11:59 pm
van hátra.

Leírás

Akár kész, akár még csak ötlet szintjén meglévő regény esetén szakmai segítségnyújtással egybekötött írástechnikai kurzus.

A kurzus során nem kizárólag a regényből, regénnyel dolgozunk, hanem az esetleges technikai hiányosságokat célzott és egyénre szabott feladatokkal fejlesztjük.

A kurzus 9 alkalomból áll. Egy alkalmon belül több, egymásra épülő feladatsort is kap az író.
Az I. alkalom keretén belül felmérésre kerül az író aktuális tudása, és meghatározásra kerülnek a személyre szabott képzési módszerek.

Tematika:
– Karakterek (karakteralkotás, karakter és a konfliktus kapcsolata a történetben, karakterábrázolás)
– Narráció (nézőpontok, stílus – elbeszélői magatartás)
– Központozás (hangulatfestés, stilisztika)
– Dramaturgia (történetkezdés, fordulatok, fordulópontok, jelenetek/párbeszédek/leíró részek felépítése, szubtext a leíró részben, a történet lezárása)
– Információadagolás (horog, fordulatok, fordulópontok)
– Párbeszéd (információadagolás, karakterábrázolás, világleírás, történet dinamika, szubtext/mögöttes üzenet)
– Világteremtés (hangulatkeltés)
– Háttérkutatás
– Szinopszis és cselekményvázlat írása

Egyedi, személyre szabott, a tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal dolgozunk. A kurzusokat modulárisan építettük fel, akkor lépünk tovább, ha a résztvevő már sikeresen tudja alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Figyelmet fordítunk arra, hogy megtalálja saját írói stílusát, ami alapvetően határozza meg művei hangulatát, sikerességét. A kurzus során az alap technikák mellett a megfelelő ábrázolások eléréséhez szükséges megoldások elsajátítására is hangsúlyt fektetünk.

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.

A kurzus várható időtartama minimum 9-12 hónap, amit még befolyásol a hallgató időráfordítása. Az elvégzett feladatokat 1 héten belül értékeljük és kerül kiküldésre az új feladat. Egy alkalom több feladatból, feladatsorból áll, így akár a rendszeres részvétel esetén is előfordulhat, hogy egy alkalom időtartama 1-3 hónap is lehet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Regényíró kurzus haladó” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

 • Akció! Stílus és Technika: Szövegíró kurzus

  Szövegíró kurzus

  31499,00 Ft
  A kedvezményes árú megrendelésből még
  12/31/2023 11:59 pm
  van hátra.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Regényíró kurzus haladó