Regényíró kurzus 1. alkalom

12000,00 Ft

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.

Leírás

Akár kész, akár még csak ötlet szintjén meglévő regény esetén szakmai segítségnyújtással egybekötött írástechnikai kurzus.

A kurzus során nem kizárólag a regényből, regénnyel dolgozunk, hanem az esetleges technikai hiányosságokat célzott és egyénre szabott feladatokkal fejlesztjük.

A kurzus befejeztével az író szerkesztői értékelést (kézirat teljes körű véleményezése) kap a teljes regényről, amely alapján már önállóan képes lesz azt átdolgozni. További szolgáltatások igénybevétele esetén kedvezményben részesül.

Az első alkalom ára 12.000 Ft, azaz tízezer forint, amelynek keretén belül felmérésre kerül az író aktuális tudása, és meghatározásra kerül, mely területek fejlesztése szükséges, nem megírt regény esetén pedig az első fázisok kidolgozása. Minden további alkalom 9.000 Ft.

Egyedi, személyre szabott, a tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal dolgozunk. A kurzusokat modulárisan építettük fel, a résztvevő döntheti el, hogy adott időszakban mennyi időt, pénzt és energiát tud rászánni a tanfolyamra. Akkor lépünk tovább, ha a résztvevő már sikeresen tudja alkalmazni a tananyagban foglaltakat. Figyelmet fordítunk arra, hogy megtalálja saját írói stílusát, ami alapvetően határozza meg művei hangulatát, sikerességét. A kurzus során az alap technikák mellett a megfelelő ábrázolások eléréséhez szükséges megoldások elsajátítására is hangsúlyt fektetünk.

Regényíró kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.