Akció!

Szabó-V. Dóra: Kényszer-vallomás

2093,00 Ft

Beleolvasó
Rendeld meg 2023. szeptember 28-ig, és még a hivatalos megjelenés előtt kiszállításra kerül, vagy akár személyes találkozó keretén belül magától az írótól is átveheted (tervezett időpont: 2023.09.30. vagy 2023.10.01.). Amennyiben személyesen szeretnéd az írótól átvenni, BANKI átutalásos vagy UTÁNVÉTES fizetési módot válassz, és a Megrendelés elküldése előtt a “Rendelés jegyzetek (nem kötelező)” mezőbe írd bele, hogy “Az írótól személyesen szeretném átvenni 2023.09.30. vagy 2023.10.01. időpontokban”.

Szállítás: 2-4 munkanap

  • Házhozszállítás
  • FoxPost csomagautomata
Elérhetővé válik: 2023.10.09.

Leírás

Kényszerbetegként élni sosem egyszerű.
Tagadja, hogy az, ahogy él, nem nevezhető normálisnak, pedig valahol tudja, hogy nem az. Ezért titkolja mások elől és talál ki mindenféle magyarázatot mind magának, mind a külvilág számára, hogy a cselekedetei logikusak, ő maga teljesen normális, és a másik az, aki nem érti ezt.
Egy kényszerbeteg életében az egyik legnehezebb pillanat az, amikor rádöbben, muszáj segítséget kérnie.
Valakinek meg kell nyílni, és olyannak, aki segíteni is tud. A segítő emberek idegenek számukra, mégis ki kell tárulkozniuk ahhoz, hogy segítséget kapjanak. Ez a folyamat sokszor fájdalmas, és komoly erőfeszítést, kitartást igényel, hogy végig tudjon menni a gyógyulás útján.
Szabó V. Dóra első, romantikus-önismereti regénye után ebben a könyvben nyíltan beszél a betegségéről és a megkezdett útjáról, amely segíti a gyógyulását, hogy teljes életet élhessen.
Hol naplószerűen, hol rövid történeten keresztül enged bepillantást egy kényszerbeteg életébe, lelkivilágába, gondolkodásmódjába.

„Fontos könyv. Mondhatnám egyetlen elcsépelt mondattal. De ez nem lenne elég. Így inkább azt mondom, hogy olvassátok, szeressétek, mert nemcsak fontos könyv, hanem bátor, tabukat döntő, szívhez szóló, érzékenyítő és figyelemre méltó írás. Köszönöm Szabó-Vincz Dóra.” – Péterfy Novák Éva

„Ez a könyv egyes szám első személyben vezet végig a kényszerbetegség kialakulásának, felismerésének és a gyógyulás keresésének években mérhető, rengeteg szenvedéssel járó útján. Azzal a céllal íródott, hogy kapaszkodót jelenthessen és bátorítást nyújtson a hasonló gondokkal küszködőknek.”

Dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsanna pszichológu, EMDR-terapeuta és szupervízor

„Szerintem nemcsak a kényszerbetegeknek, hanem a testképzavartól (is) szenvedő evészavaros sortársaknak is szól a könyv. A szexuális abúzusról szóló rész különösen értékes, mert felhívja a figyelmet olyan problémára, ami még pszichoterápiás helyzetben is nehezen vállalható fel.”
Dr. Németh Attila pszichiáter

 

Szerző: Szabó-V. Dóra
Kiadó: Stílus és Technika
Szakmai lektorálás: Németh Laura
Illusztrálta: Réka Onódi, Szabó Dorka, Pozsonyi Letti Panna
Illusztrációk száma: 30
Oldalak száma: 160
Megjelenés: 2023
Kötés: Kartonált
ISBN: 978-615-82244-5-1
Méret: 190 mm x 130 mm x 9,26 mm

További információk

Tömeg 0,192 kg
Méretek 19,0 × 13 × 1,065 cm

Érdekelhetnek még…