E-könyv olvasása

E-könyv-olvasóval:

Az e-könyv olvasók többféle e-könyv (e-book) formátumot is támogathatnak, ezért e-könyv vásárlás előtt mindig ellenőrizze, hogy e-könyv olvasóján melyik formátumú e-könyvet tudja majd olvasni.

Webáruházunk a két legelterjedtebb formátumban teszi elérhetővé az általa forgalmazott e-könyveket:

epub, mobi

A rendelés lezárultát követően lehetősége van kiválasztani, hogy melyik formátumban kéri az e-könyvet. A rendszer e-book formátumonként kizárólag egyszeri letöltést engedélyez.

Mobil eszközön:

Az e-könyveket e-könyv olvasók mellett mobil eszközökön (tablet, ipad, mobiltelefon) is olvashatóak. Az e-könyvek mobileszközön való olvasáshoz a készülék operációs rendszerével kompatibilis app letöltését követően lehetséges.

Apple termékek esetén (iPhone, iPad) az iBook alkalmazással tudja megnyitni az e-könyvet. Ez az alkalmazás minden Apple mobileszközön előre van telepítve.

Android operációs rendszert futtató eszköz esetén (mobiltelefon, tablet) a Google Play-ből töltse le és telepítse a PocketBook vagy Lithium alkalmazást. Az Android operációs rendszert futtató eszközökön előfordulhat, hogy a Goole Play Books alkalmazás előre van telepítve, amely szintén alkalmas az e-könyvek megnyitására.

Asztali számítógép, laptop:

Ha számítógépen vagy laptopon olvasná e-könyveit, az alábbi ingyenes programok közül bármelyik alkalmas erre:

Calibre
FBReader

Webböngészőben:

EPUBReader (Chrome, Firefox, EDGE, Opera)

Élményekben gazdag olvasást kívánunk!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az e-könyveket a szerzői jog védi, ezért az e-könyvek másolása, engedély nélküli közzé tétele, terjesztése bármely formában, hozzáférhetővé tétele illetéktelenek számára a 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról értelmében jogsértésnek minősül.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0