Fizetési és szállítási feltételek

Hatályos 2024.02.17-től

 

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Kosár” ikonra az oldal jobb felső sarkában.
 2. A „Kosár” oldalon, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon kedvezményét.
 3. A vásárlás regisztráció nélkül is elvégezhető.
 4. Ezután kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra
 5. Adja meg a vevő adatait, és amennyiben eltér a vevő adataitól, a pontos szállítási és számlázási adatokat is.
 6. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a “Módosítás” gombra kattintva.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
 7. Válasszon átvételi módot a felkínált lehetőségek közül a megfelelőre kattintva.
 8. Adja meg a fizetés módot.
 9. Ezután összesítjük megrendelés részleteit. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Regisztrált ügyfeleinknek lehetősége van megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól. Rendelési szándékának fenntartása esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Fizetési feltételek

Fizetés a házhoz szállítás vagy csomagautomatában történő átvételkor:

Házhoz szállítás: Megrendelését az átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki.

Csomagautomata: Megrendelését az átvételkor kizárólag bankkártyával fizetheti ki.

 

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt áru(k) árát, valamint a szállítás díját a Vevő a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott áru(k) megrendelése után Ön a SimplePay fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “bankkártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a SimplePay fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: Visa, MasterCard, Maestro
Maestro kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

A megrendeléssel tudomásul veszem, hogy a Stílus és Technika (Vass Bence EV székhelye: 2723 Nyáregyháza, Diófasor út 112.) adatkezelő által a https://stilusestechnika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, e-mail-cím, telefonszám, számlázási cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
SIMPLEPAY – ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

Átutalásos fizetés

Vásárlóink részére a megrendelés elküldése után, a megrendelés feldolgozását követően átutalásos számlát küldünk a Vevő által megadott e-mail címre.

A számla értékének átutalással bankszámlánkra történő jóváírását követően a megrendelt áru a webáruházban az áru oldalán feltüntetett szállítási határidőn belül futárszolgálattal kiszállításra kerül.

Átutalásos számláinkat a SimplePay rendszerén keresztül bankkártyával is kiegyenlítheti. Ilyenkor a számla értesítő e-mailben lehetősége van a bankkártyás fizetést választani, ezután a SimplePay fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “bankkártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a SimplePay fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

 

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megjelent könyvek esetében leadott rendelésben szereplő vételárak nem változnak a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, A vevő azt az árat fizeti, amelyet megrendelés után a visszaigazoló e-mailben szerepel. Ha a vevő eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj eltérhet a megrendeléskori ártól. Erről a vevőt tájékoztatjuk, aki dönthet úgy, hogy a módosítástól vagy a teljes rendeléstől eláll. Még meg nem jelent, de előrendelhető könyv vagy áru esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Belföldi házhoz szállítás

A megrendelt könyveket és árukat a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Házhoz szállítás díjai:

A KOSÁR OLDALON MEGJELENŐ ÁRAK A CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉGEKET MÁR TARTALMAZZÁK!!!
 • MPL csomagszállítás:

335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet alapján

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve

5 kg-ig 11,5 cm x 36 cm x 61 cm 990 Ft+csom. költség

Háznál történő kézbesítés esetén:

10 kg-ig 11,5 cm x 36 cm x 61 cm 1990 Ft+csom. költség

Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei

 • FoxPost automatába:
XS csomagméret 5 kg-ig 4,5 cm x 36 cm x 53 cm (hu001-hu300 számozású csomagautomaták)
8,5 cm x 19 cm x 61 cm (hu301-hu600 számozású csomagautomaták)
5 cm x 33 cm x 53 cm (hu601-hu1000 számozású csomagautomaták)
1499 Ft
S csomagméret 15 kg-ig 11,5 cm x 36 cm x 61 cm 1499 Ft
M csomagméret 25 kg-ig 19,5 cm x 36 cm x 61 cm 1499 ​Ft
L csomagméret 25 kg-ig 37,5 cm x 36 cm x 61 cm 1499 Ft
Xl csomagméret 25 kg-ig 60 cm x 36 cm x 61 cm 1499 Ft

* A megadott méreteket kizárólag a csomag feladása során kell figyelembe venni!

 • FoxPost házhoz szállítás
XS csomagméret 5 kg-ig 4,5 cm x 36 cm x 53 cm 2499 Ft
S csomagméret 15 kg-ig 11,5 cm x 36 cm x 61 cm 2499 Ft

* A megadott méreteket kizárólag a csomag feladása során kell figyelembe venni!

FoxPost ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhoz szállítás esetén választhat utánvétes*, és helyszíni vagy online bankkártyás fizetés között. (*Utánvét kezelési díja: 190,5 Ft)

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem minden esetben telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagy. Az értesítésen megtalálható a futár telefonszáma és a csomagszám is, így újabb időpontot lehet egyeztetni a kiszállításra. A futárszolgálat a szállítási feltételeiben rögzített feltételek alapján kísérli meg az újrakézbesítést.

A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Merre jár a csomagom? Foxpost csomagkövetés

Külföldi házhoz szállítás

Kérem, ez ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse fel a konyv.de weboldalt, ahonnan EU-n belüli rendelés lehetséges.

Átvétel csomagautomatánál

A csomagautomatában történő elhelyezésről a futárszolgálat SMS vagy e-mail értesítést küld a Vevő számára.

A megrendelés leadásakor keresse meg az Önhöz legközelebb eső csomagautomatát. A küldeményt a futárszolgálat által küldött e-mailben/SMS-ben szereplő kód számának megadásával veheti ki az automatából. Amennyiben utánvétellel rendelte meg az árut, akkor a csomagautomatánál kizárólag bankkártyával tudja kifizetni a megrendelés teljes összegét.

FoxReturn – 999 Ft
A FOXRETURN használatával a vásárló a FOXPOST csomagautomata-hálózat segítségével az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül, néhány kattintással, címkenyomtatás és futárral való egyeztetés nélkül küldheti vissza részünkre a megrendelést.
A visszaküldés díját a vásárló fizeti.
Visszaküldési csomagautomata címe: Pilis Tesco

Küldemények tartalma
A küldemények tartalma nem lehet olyan tárgy vagy anyag, amelynek szállítását jogszabály vagy az Általános Szerződési Feltétek (ÁSZF) tiltja.

Tömeg- és mérethatárok
Egy küldemény maximális tömege a 20 kg-ot nem haladhatja meg.
Egy küldemény maximális mérete 60 x 36 x 61 cm lehet.

Csomagolás, címzés
Feladó feladata gondoskodni a küldemények szállításra alkalmas címzéséről, valamint a tartalom jellegéhez igazodó csomagolásáról.

Különböző szállítási határidejű termékek

A kiválasztott áru(k) melletti adatlapon minden esetben feltüntetjük, hogy milyen szállítási határidővel tudjuk a megrendelést teljesíteni. Eltérő szállítási határidejű áru(k) esetén a leghosszabb szállítási határidő érvényes a megrendelés teljesítésére.

Előrendelés

Az előrendelhető áru(k) kiszállítása a raktárunkba való beérkezést követően kerülnek kiszállításra. Ennek várható időpontját a webáruház áru oldalán feltüntetjük.

A kosarában szereplő termékek végösszege magában foglalja az előrendelt áru(k) árát is.

Könyvek esetében előfordulhat, hogy egy könyvet a kiadói tervekkel ellentétben nem jelentetnek meg (a megrendelés teljesítése lehetetlenné válik), ilyen esetben a könyvet tartalmazó rendelést töröljük a vásárló tájékoztatása mellett.

Előrendelt áru(k) és raktáron lévő vagy rövid határidővel beszerezhető/legyártható áru(k) együttes rendelése esetén felvesszük a Vevővel a kapcsolatot a szállítási időpont egyeztetése céljából, és a kiszállítás az általa e-mailen visszaigazolt időpontban és feltételekkel kerül megvalósításra.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0