Halhatatlanok – Könyvcsomag

Lebilincselő történetek és egy gazdagon illusztrált könyv a magyar fantasy művészet kiválóságainak munkáival.

Ismerd meg a Halhatatlanok világát!

*a kedvezményes ár csak 2022. október 21-ig leadott megrendelésekre érvényes. Az előrendelők között egy Halhatatlanok pólót vagy egy baseball sapkát sorsolunk ki (Nyeremények).

Halhatatlanok - Világleírás

Nézz bele a könyvbe!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Az előrendelők között egy Halhatatlanok pólót vagy egy baseball sapkát sorsolunk ki

Ismerd meg a Halhatatlanok világát

Történetek egy távoli világból

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A szerző

Gréger Csaba

A „Halhatatlanok” a legújabb 100%-ban magyar készítésű fantasy világ, mely a nagy elődök örökségét tiszteletben tartva úgy lép a mai modern fantasy színterére, hogy a mesék iránt érzett örökös vonzódásunkra építve feszeget új kérdéseket.

Légy részese Te is egy páratlan utazásnak, melyet a Halhatatlanok világa tár eléd egy különleges novelláskötet és egy gyönyörűen illusztrált, a világot részleteiben bemutató album formájában!

Ám a történet ezzel koránt sem ért véget!

Eltökélt célunk, hogy a világot megszerető olvasókat meghívjuk a közösségi oldalainkra, ahol aktív résztvevőként, ötletekkel segíthetnek formálni a történetet, hogy végül valami igazán különlegeset hozzunk létre közösen!

Csatlakozz te is a közösséghez, hogy aztán együtt írjuk tovább egy távoli világ történetét!

Gréger Csaba

“Halhatatlanok” Világleírás – Bemutató