Andy T. Miller: Klári ​és Claire | e-könyv

Beleolvasó

Szállítás: Sikeres rendelés után azonnal letölthető. 

A letöltéshez regisztrált fiókkal szükséges rendelkezni
 

Kiadó: Magánkiadás
Megjelenés: 2020
Formátum: EPUB, MOBI
ISBN: 978-615-00-9552-3

990,00 Ft

Leírás

Történet egy lányról, aki a pokolból jött vissza, hogy megteremtse a maga mennyországát a földön. Kövesd tűzzel szegélyezett útján, amíg Kláriból Claire lesz! Klári egy képzőművészeti pályázaton utazást nyer álmai földjére, Franciaországba. Az utazás előtti nyelvi táborban találkozik egy francia fiúval, Valentinnel, akihez első látásra irracionális vonzalom köti. Soha többé nem tudnak elszakadni egymástól, de talán nem is igazán akarnak… Klári néhány héttel a 18. születésnapja előtt megérkezik Párizsba, ahol egyszerre találja meg a múltját és a jövőjét. A szerelmét, akitől a halál sem tudta elválasztani és a hivatását, melyben szenvedélyes művészként önmaga tud lenni. De mindent beárnyékol a múlt. Nem tud szabadulni a rémálomtól, a tűztől, mely a lelkét égeti… Megnyugvást számára csak a bosszú hozhat, ha kiegyenlíti a régi számlát…

E-könyv vásárlása esetén a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m, értelmében az elállási jogát nem gyakorolhatja.
Az e-könyvek letöltésével, olvasásával és az esetlegesen szükséges segédprogramokkal kapcsolatos tájékoztatás E-könyv segédletünkben (https://www.stilusestechnika.hu/e-konyv-olvasasa/) érhető el.

További információk

Vélemények

„Andy T. Miller: Klári ​és Claire | e-könyv” értékelése elsőként
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Andy T. Miller: Klári ​és Claire | e-könyv