A könyvkiadásról itt találsz bővebb információt: Könyvkiadás egyszerűen

Detektívsztorik | Krimi antológia

👀 A fülszöveget ellopták… de a kötet nyomozóinak hála, előkerült.
Az ELŐRENDELÉS elkezdődött. 2023. november 26-ig 30% kedvezménnyel rendelhető meg.

Kállay Gyopár: Bárcsak…

Háború. Minden nemzet történelmének része. Amíg csak a győztes vagy vesztes csatákról hallunk, távolinak tűnnek. De mi történik, ha a nagy csatákat egy átlagos katona szemszögéből kell néznünk? Amikor testközelbe jön a múlt, szinte megfoghatóvá válik mindaz a fájdalom, amit egy háború jelent. Különösen igaz ez olyan hadjáratokra, amelyek mélyen beleégnek a nemzeti emlékezetbe, mint a Don-kanyar tragédiája. Kállay Gyopár nagyon fiatalon, 14 évesen kezdte írni a történetet, mely a halál négy aspektusát dolgozza fel. Rendkívüli tehetséggel jeleníti meg a háború okozta veszteségeket, az élni akarást egy márkói honvéd történetén keresztül. Narrációs stílusának köszönhetően megelevenedik előttünk a korszak, együtt lélegzünk szereplőivel, halljuk nagyapáink, dédapáink hangját.

Andró-Vaskó Sándor alias Tirpák Géza: MEGAKAROKHALNI

Önfeláldozás, gyűlölet, rajongás, leköpés, boldogság, összeomlás. Egy könyv, ami rövid történeteivel mindenről, mindenkinek szól. Ami még a rohadék újgazdagot is érzelmeinek kimutatására kényszeríti. Ami öreget-fiatalt, minden embert, akinek még maradtak érzelmei, sírásra és nevetésre késztet, falhoz vág, avarba döngöl, tökön rúg, és vaginán vág.
Egy könyv punkoknak, és mindazoknak, akik egy világot akarnak szétverni, és felépíteni, ahol csak emberek, és nem ember szabású állatok élnek. Egy könyv neked, akit orrba szeretnék vágni, hogy így mutathassam ki szeretetemet.

PUNKSNOTDEAD!
DÖGÖJJMEG!

Győrvári József: Szellemtúra

Mi történik, ha a szellemet kiengedik a palackból? Főleg, ha ez a szellem előtte a kibertérben kóborolt?
Egy lelkes programozó csapat olyan szoftveren dolgozik, ami nem várt fordulatot hoz az életükben.
Megjelenik a titkosszolgálat és az alvilág.
De miért érdekel mindenkit egy játékprogram?

Rejtővel egy asztalnál

Tizenhét szerző, 358 oldal és egy vastagon fogó ceruza, ami az árat szabta. Igen, ez egy ilyen szabóceruza, ami jó vastagon tud fogni. Ezért is kerül 4290 kemény magyar forintba a kötet. Már ha nem lenne kedvezmény rá. Szerintem viszont eleve csak a benne lévő történetek ennél többet érnek, még ha nincs is benne 14 karátos autó. Van viszont majdnem afrikai utazás, kantin, légió, bűnügy, cselszövés, rejtély, ékszer, lopás; ja meg humort is tartalmaz. Szerencsére nem nyomokban, tehát aki allergiás rá az ne fogyassza. Akarom mondani (vagyis írni), ne olvassa.

Stein Zsuzsa: Egy igaz ember Gyimesbükkről

Stein Zsuzsa barátságról és egy igaz emberről írt könyve. Egy beteg ember megsegítésének apropóján kerültünk kapcsolatba Antal András diakónussal. Ennek a közös feladatnak a sikeres véghezvitele indított el egy mély barátságot. Megismertem egy tiszta lelkű, segítőkész embert. Érdekelni kezdett az élete. A kialakult barátság inspirált arra, hogy megírjam ezt a valós történetet. A történetbe beleszőttem saját gondolataimat is idézetek formájában. Így lett egész a mondanivalóm.

Halhatatlanok – Történetek egy távoli világból

Valahol a valóság határain túl létezik egy világ, hol az emberek ereje olyan hatalmasra nőtt, hogy leigázták még a mennyeket is. És azok, kik egykor őrzőik voltak, most már köztük élnek. Ők a Halhatatlanok.

Gyermektelenül - Érzékeny téma sorozat 1.

A kötetben az írók az irodalom eszközeivel mutatják be, milyennek látják a gyermektelenséget, legyen szó egészségügyi vagy szociális okról, tudatos döntésről, esetleg egy elképzelt jövőről.

Halhatatlanok – Világleírás (album)

A Világleírás a hazai fantasy művészet kiválóságainak színpompás illusztrációi segítségével részletekbe menően mutatja be Nouros történelmét, a bolygó sorsát alakító birodalmakat, a kontinenseit lakó népeket, és természetesen magukat a Halhatatlanokat.

Andy T. Miller: Areán – Magam vagyok a tűz

Ez egy izgalmas, magával ragadó, misztikus kalandregény, amit el akarsz majd hinni az utolsó betűig.

Andy T. Miller: Klári és Claire

Történet egy lányról, aki a pokolból jött vissza, hogy megteremtse a maga mennyországát a földön. Kövesd tűzzel szegélyezett útján, amíg Kláriból Claire lesz!

Termékek

Szolgáltatásaink, termékeink megrendelésével a vevő tudomásul veszi, hogy a Megrendelés elküldése gombra kattintással fizetési kötelezettsége keletkezik. A megrendelés lemondása kizárólag írásban lehetséges.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Szerzői könyvkiadás

Megírtad? Kiadjuk. Ennyire egyszerű.

Szerzői jog

Szerzői jog, felhasználási szerződések és jogviták​.

Szolgáltatásaink

Szerkesztés, korrektúra, tördelés, weboldal és e-könyv készítés, könyvkiadás

Rólunk mondták

Cukik vagyunk. Hogy mennyire? Olvasd el!

Nyomdai előkészítés

Te megálmodod, mi elkészítjük. Akár nyomtatott, akár e-könyvről legyen szó.

Könyveink

Szórakoztató és elgondolkodtató regények

Pályázatok

Szereted a kihívásokat? Van már kész történeted? Tedd próbára magad!

Írástechnika

Tanácsok, tippek, és minden más.

Weboldal készítés

Írói weboldal készítése sablon alapján.

Történetek

Ahol a történetek életre kelnek

Események

Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, irodalmi találkozók.

E-könyv készítés

E-könyv készítés Epub és Mobi formátumban.

Kurzusaink

Kurzusaink során mélyreható ismereteket szerzel a történetírás terén, ami hozzásegít, hogy regényed kiadásra kerüljön.  

Írj örömmel. A többit bízd ránk.

Írtál egy történetet, de nem tudod, hogy sikerült? Szükséged van valakire, aki az első betűtől az utolsóig segít, hogy a legtöbbet hozd ki magadból? Írj nekünk és ránk bízhatod a szerkesztést, korrektúrát, lektorálást és véleményezést. Tedd meg az első lépést a siker érdekében.

Pólók

Tartozni valahová… kifejezni önmagunk.

Könyvek

Szeretsz utazni? Más kultúrát megismerni? Új élményekre vágysz? Egy könyv ezt mind meg tudja adni. Fedezz fel új világokat, új kultúrákat, szerezz új élményeket!

Írói weboldal készítés

Tedd elérhetővé a nagyközönség számára az írásaidat

Bögrék

Egy ajándék, egy emlék… A mindennapok öröme.

Vásárolj könnyedén

Vásárolj könnyedén webáruházunkból, és szállító partnerünk rövid időn belül az általad megadott belföldi címre vagy FoxPost automatába viszi a megrendelt árut. Könyveinket az EU más országaiba innen tudod megrendelni: https://konyv.de/
Stílus és Technika - Fizetési és szállítási feltételek

Hírek, cikkek, újdonságok

Írói weboldal

Írói weboldal

Mutasd meg magad!Írói weboldalTedd láthatóváaz írásaidat!Tedd elérhetővé a nagyközönség számára az írásaidat, oszd meg a gondolataidat, értesítsd őket a közelgő eseményeidről, engedj betekintést a készülő regényed munkálataiba.Easy navigationLorem ipsum dolor sit...

Mire jó a SEO kulcsszó?

Mire jó a SEO kulcsszó?

search engine optimizationSEO kulcsszóTedd látogatottá aweboldaladat!A kulcsszavak alkalmazása segítheti a weboldaladat megtalálni, azonban ez nem jelent minden esetben sikert. OIvasd el bejegyzésünket, hogy felmérd, neked hasznos lehet-e SEO szempontjából a...

Amennyiben vásárlásával kapcsolatban bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefonon minden munkanapon 10 és 14 óra között tudja munkatársainkat elérni vagy írjon nekünk üzenetet, és rövid időn belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

Postacímünk

Diófasor út 112. Nyáregyháza 2723 Magyarország Kérdése van?  

Ügyfélszolgálati elérhetőség

kapcsolat@stilusestechnika.hu +36 (70) 752-0081 – munkanapokon 10-14 óra között  
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0