Rólunk

Rólunk

A Stílus és Technika 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy segítse azokat az írókat, akik szeretnék az általuk megírt történeteket eljuttatni a megjelenésig, ezért írástechnika oktatásával, valamint szöveggondozással foglalkozunk. Idővel tevékenységeink jelentősen kibővültek, és 2022 őszétől szolgáltatásaink közt szerepel a szerzői- és magán könyvkiadás is.​

 

“Egyetlen bukásod, ha meg sem próbálod.”

“Soha ne add fel! Soha ne hátrálj!”

Wágner Szilárd

Wágner Szilárd

Író, szerkesztő, meseterapeuta.

Egy időben sokat foglalkoztatta a mesék, az álmok és a sámáni szertartások közötti hasonlóság, ezért kutatásokat végzett ezen a területen, amelyek kiterjedtek a sámáni szertartások vizsgálatára is a modern pszichológia tükrében. Az így szerzett tapasztalatait történetíróként használta fel.

Mivel mind tanulmányai, szakterülete és kutatásai megkövetelték a mesék struktúráinak alapos ismeretét, az írás mellett szerkesztéssel is foglalkozni kezdett. Tapasztalatait szívesen megosztotta más írókkal, segítette őket a kezdeti bizonytalanságon túljutni.

Felfelé ívelő pályafutását egy váratlan egészségállapot változás szakította meg. Az első években sok időt fordított állapotának javítására, majd amikor 10 év elteltével a legjobb eredményként azt könyvelhette el, hogy a progressziót pusztán megállítani tudja, és állapotának stabilitása gyógyulásként is értelmezhető, inkább továbbfejlesztette magát az irodalom és az írás terén.

Hosszú évek alatt eljutott oda, hogy segítő tevékenységét immár két társsal egy vállalkozás keretei között folytassa.

szerkesztő, irodalmi lektor

Jakab Anita

Jakab Anita

Azóta elbűvöl az irodalom, hogy megtanultam olvasni. Szerencsém volt, zseniális tanítóim és tanáraim voltak, akik támogatták óvatos szárnybontogatásaimat. Versenyek, pályázatok sora, szinte mind dobogós helyezéssel. Nem véletlenül lettem magyar szakos. 🙂

Aztán jött a nagy szerelem: a színház. Hosszú évekig minden szabad percemet ez töltötte ki. Egyre inkább lekötött a színháztörténet, a dráma és szerepük a jelenkorban.

Rövid ideig filozófiával is foglalkoztam, de a szívem örökre az irodalomé, úgyhogy visszakanyarodtam. Időközben elvégeztem a játszóházvezető-közművelődési szakember szakot is.

Körülbelül 10 éve foglalkozom amatőr vagy kezdő írók műveinek szerkesztésével, írástechnikai fejlesztésével karitatív alapon.

szerkesztő, korrektor

Wágner Szilárd

Vass Bence

Még óvodás, amikor önállóan megtanul olvasni. Első osztályos korában – amíg a többiek a betűkkel ismerkednek – már a Harry Pottert olvassa. Tíz éves sincs, amikor találkozik az asztali szerepjátékkal, és onnantól kezdve a mai napig rendszeresen játszik.

J. R. R. Tolkien világa annyira lenyűgözi, hogy a Gyűrűk Ura trilógiát ötször is kiolvasta (eddig 🙂 ).

Idővel saját szerepjátékot kezd fejleszteni. Az itt szerzett tapasztalatai és programozói tudása miatt bekerül a KiBu (Kitchen Budapest) tehetséggondozó programjába, miközben gőzerővel készült gimnáziumi érettségijére. Jelenleg karitatív alapon segít online RPG fejlesztésében.

Az utóbbi években saját vállalkozása mellett egy multinacionális vállalatnál Team Leader pozícióban dolgozik.

 

 
szerkesztő, webfejlesztő
Vendégszerzőink

Anonymus

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Anonymus, vagy Bele Regis Notarius (a. m. Béla király [Névtelen] Jegyzője; kb. a 12. század vége – 13. század eleje), krónikás és az egyik Béla nevű magyar király jegyzője (feltehetően III. Béláé, de minthogy pontos születési évét nem ismerjük, nem lehetünk bizonyosak benne[1]). Keveset tudunk róla; latinizált nevének kezdőbetűje mindenesetre P-vel kezdődik, mert magát csak „P. mester”-ként jelölte („P. dictus magister”, az általános filológiai értelmezés szerint „a mesternek mondott P.”). – forrás WikiPédia

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0