Sajnálatos módon szomorú hírt kell közölnünk a 2. Érzékeny téma – Gyermekkori bántalmazás irodalmi pályázattal kapcsolatban. A pályázatra nem érkezett megfelelő mennyiségű, irodalmilag értékelhető mű, amiből a zsűri válogathatna, hogy melyik kerülhetne országos terjesztésű, nyomtatásban megjelenő kötetbe.
Így a pályázatot eredmény nélkül zártuk.

“Miközben beszélt, az emlékek elborították, felzaklatták, csak a másik csendes, biztonságot nyújtó hangja tartotta meg a jelen valóságában, őrizte meg a felszínen. Már akart beszélni. Akarta, hogy valaki tudja az igazat, hogy végre valaki megértse őt, hogy átölelje, és ő sírhasson a vállán.”

Andy T. Miller: Katerina

108 történet érkezett a pályázatra, amiből 3 semmilyen formában nem felelt meg a kiírásnak, azonban még így is csak 5 olyan történet volt, ami teljes mértékben megfelelt a kritériumoknak.

A történetek többsége saját élmények alapján született, vagy legalábbis közeli rokonnal megtörtént eseményt mesélt el, és éppen ezért is tölt el minket szomorúsággal, hogy nem juthatnak el a közönséghez, a nagy világhoz.

A pályázat ugyan eredménytelenül zárult, azonban bennünk továbbra is munkál, hogy módot találhassunk a publikáció valamilyen formájára.

Mindettől függetlenül, a pályázók a történeteikkel más pályázatokon nyugodtan indulhatnak, elküldhetik magazinoknak, online oldalaknak, mivel semmilyen kötelezettség nem köti művüket hozzánk.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0