Gratulálunk a nyerteseknek! Light Novel

Szerző: | Hírek

GRATULÁLUNK a nyerteseknek, akik a zsűri döntése alapján megjelenést nyertek a Light Novel pályázatunkon.

Azért azt most szeretnénk tisztázni, hogy a beérkező regények nem annyira Light Novel-ek, mint inkább YA besorolású sztorik, amelyek tartalmaznak illusztrációkat.

Ahogy arról szintén szót szeretnénk ejteni (nyugi, mindjárt jönnek a győztes címek 😎, vagy görgess le és csak utána olvasd el az uncsi szöveget), hogy nem volt könnyű a döntés. Nagyon nem. Annyira nem, hogy pár történet esetében fontolgatjuk az író mentorálását, aminek eredményeként pár év múlva újabb klassz regények jelenhetnek meg.

Ha látogatóként volt kedvenced, de nem látod a győztesek között, írj nekünk. Azt is írd meg, miért tetszett. 😊

Tehát akkor, név nélkül, csak a megjelenést nyert címek:

Ahogy az előző regénypályázatnál, itt is voltak zsűri kedvencek, mint a Tiszta lelkek, Iletria legendája vagy a Porszem az időben.
A nyerteseket, és mindenki mást péntekig e-mailen értesítünk.

Búcsúzóul két dolog (lesz az négy is😆):

  1. Tényleg csak hajszálon múlt. Tényleg.
  2. “A sikerek és kudarcok miatt szintén nem érdemes aggódni, mert soha nem tudhatjuk, mivel járunk jól valójában.” – Victor Pelevin

Vagy ahogy mondani szoktuk: “Egyetlen bukásod, ha meg sem próbálod.”
Vagy: “Soha ne add fel, soha ne hátrálj!”

kép: az AI szerint így néz ki egy győztes író. 🙃

Wágner Szilárd

Wágner Szilárd

Író, szerkesztő, képzett terapeuta. Egy időben sokat foglalkoztatta a mesék, az álmok és a sámáni szertartások közötti hasonlóság, ezért kutatásokat végzett ezen a területen, amelyek kiterjedtek a sámáni szertartások vizsgálatára is a modern pszichológia tükrében. Az így szerzett tapasztalatait történetíróként használta fel. Mivel mind tanulmányai, szakterülete és kutatásai megkövetelték a mesék struktúráink alapos ismeretét, az írás mellett szerkesztéssel is foglalkozni kezdett. Tapasztalatait szívesen megosztotta más írókkal, segítette őket a kezdeti bizonytalanságon túljutni.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0