Rólunk, vagy velünk kapcsolatban írták.

Kállay Gyopár: Bárcsak...

Hiánypótló regényt írt az érdi gimnazista | ÉRDMOST

Gyopárral megesett ez a csoda, ami persze nem a semmiből jött: sok éves kutató- és írói munka áll mögötte. No meg a Stílus és Technika Kiadó, amely a kéziratot gondozta és kiadta.

Rejtővel egy asztalnál

Rejtővel ülhet egy asztalnál a somogyi angoltanár | SONLINE

Lajos László egy pályázaton vett részt, amelyet Rejtő Jenő 115. születésnapja alkalmából hirdetett két kiadó még 2020-ban. Rejtő Jenő stílusában vártak írásokat. Több száz regény, kisregény, elbeszélés, novella érkezett a szerző sajátos humorával megfűszerezve.

Stílus és Technika könyvkiadó

„ELSŐDLEGES CÉLUNK AZ ÍRÓI ÁLMOK VALÓRA VÁLTÁSA…” – INTERJÚ WÁGNER SZILÁRDDAL, A STÍLUS ÉS TECHNIKA KIADÓ SZERKESZTŐJÉVEL | Kollektív Magazin

Szerettem volna egy kicsit mélyebb betekintést nyújtani egy kiadó munkájába, egy szerkesztő életébe és a könyves világ rejtelmeibe. Ezért nagy öröm számomra, hogy Wágner Szilárddal, a Stílus és Technika kiadó szerkesztőjével beszélgethettem.

Rejtővel egy asztalnál

Magyar írók gyűjteményes kötetben tisztelegnek Rejtő Jenő előtt | Ectopolis

Rejtő Jenő máig a magyar irodalom meghatározó alakja, sziporkázó humora, és fordulatos történetszövése még akkor is igazi legendává avatja, ha a egyébként az irodalmi kánon hosszú évtizedekig egyszerű ponyvaírónak titulálta, noha olvasottsága Jókai Móréval vetekszik.

Rejtővel egy asztalnál

Mi lesz a kezdő szerzőkkel az Aranymosás felfüggesztése után? | Magyar Nemzet

A cikk írója számos kiadónál érdeklődött (Álomgyár, General Press stb), hogy az így “felszabaduló” íróknak milyen lehetőségei lesznek ezután.
Egy válasz erejéig a mi véleményünkre is kíváncsi volt. 😊

Könyvkiadás – A kézirat útja a boltig | A Szerkesztő válaszol

A könyvkiadás nem egyszerű feladat, de ha megfelelően felkészülsz és kitartó vagy, akkor megvalósíthatod az álmodat. A következő bejegyzésben bemutatom a könyvkiadás alapjait, és tanácsokat adok arra, hogyan kezdj hozzá a saját könyved kiadásához.

Könyvkiadás fix áron | 3.200 Ft / oldal

Könyvkiadás fix áron. A könyv kiadásának ára 3.200 Ft / könyv szerinti oldal. Szerkesztés, korrektúra, tördelés, borítógrafika és nyomda.

Könyvkiadás olcsón! 98.000 Ft-tól

Könyvkiadás olcsón – Nem akarsz milliókat fizetni a könyvkiadásért? Nem kell! Már 98.000 Ft-tól elkészítjük a nyomdakész könyvedet*.

„Elsődleges célunk az írói álmok valóra váltása…” | Kollektív Magazin interjú

Szerettem volna egy kicsit mélyebb betekintést nyújtani egy kiadó munkájába, egy szerkesztő életébe és a könyves világ rejtelmeibe. Ezért nagy öröm számomra, hogy Wágner Szilárddal, a Stílus és Technika kiadó szerkesztőjével beszélgethettem.

Mi lesz a kezdő szerzőkkel az Aranymosás felfüggesztése után? | MNO cikk

A hét elején számos kezdő írót sokkolt a hír, hogy az Aranymosás felfüggesztésre kerül, ami nem kizárólag a regénypályázatot érinti.A cikk írója számos kiadónál érdeklődött (Álomgyár, General Press stb), hogy az így "felszabaduló" íróknak milyen lehetőségei lesznek...

Hogy működik a jó könyvmarketing?

Hogy működik a jó könyvmarketing? Az így felépített könyvmarketing nagyon egyszerűen működik: Belebotlik, megveszi.

Milyen egy jó könyvborító?

Keresem azt a könyvet... A címére nem emlékszem,… ...csak arra, hogy egy férfi és egy nő ölelkeztek, és talán zöldes színe volt. ...csak arra, hogy az elején egy harcos áll karddal a kezében, és talán barnás színe volt. ...csak arra, hogy űrhajó van az elején, a...

Könyvkiadás egyszerűen

A könyvkiadás már nem is lehetne ennél egyszerűbb: Megírtad, kiadjuk. Ennyire egyszerű.
A könyvkiadás teljes folyamatát lefedjük…

Hogyan válassz könyvkiadót?

Érdemes több könyvkiadótól ajánlatot kérni, alaposan átnézni, összehasonlítani őket. Így nagy eséllyel elkerülhető, hogy a szerző…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0