Írómentorálás és szerkesztés egyben

Szerző: | ápr 14, 2024 | Hírek, Szakmai cikk | 0 hozzászólás

Írómentorálás és szerkesztés egyben

Lehet-e belőled író?

Lehet.

Sokan felhozzák ilyenkor, hogy jó író csak abból lehet, aki tud helyesen írni, ismeri a világirodalom klasszikusait, sokat olvas, álmából felverve is tökéletesen felmondja a magyar nyelvtan szabályait. Ezek részben igazak. Azonban elsődlegesen ahhoz, hogy valakiből író lehessen, az szükséges, hogy íróként legyen képes gondolkodni, mert ez az íróként gondolkodás adja meg azt, hogy a képzeletében létrejövő történeteket képes legyen úgy leírni, hogy azt az olvasó élvezettel olvassa.

A helyesírás és a szövegírás fejleszthető, és szerencsére az íróként való gondolkodás is.

Az, hogy milyen író válik belőled, csakis rajtad múlik. Itt nem számít, hogy milyen a testfelépítésed, hogy mennyire voltál jó irodalomból vagy történelemből, egyedül az számít, mennyi munkát vagy képes beleölni abba, hogy fejleszd magadat.

Regényírás! Lépj ki a sémákból!

Akár kész, akár még csak ötlet szintjén meglévő regény esetén szakmai segítségnyújtással egybekötött írástechnikai kurzus.

A regényed szerkesztése közben sajátítod el a regényíráshoz szükséges technikákat, a mentor a feltárt hiányosságaid alapján feladatokat ad számodra. Így nem csak egy szerkesztett regényed lesz, hanem a mentorálás lezárultával sokkal magabiztosabban, könnyebben fogsz regényt írni.

A mentorálás és szerkesztés célja, hogy a regény kiadásra alkalmas legyen (az időtartam akár 1-3 év is lehet).

Igénybe vehető szolgáltatások:

  • Mentorálás Alap: mentorálás és tartalmi szerkesztés; 0,6 Ft / karakter szóközökkel együtt**
  • Mentorálás Alap+: mentorálás, tartalmi és stilisztikai szerkesztés; 0,75 Ft / karakter szóközökkel együtt**
  • Mentorálás Komplex: mentorálás, komplex szerkesztés és korrektúra (kizárólag árajánlat alapján)**

**Az árat nem befolyásolja a munkálatok következtében bekövetkező terjedelem változása.

Fizetési lehetőségek

Kedvezménnyel vagy részletekben

A díj a kézirat terjedelme alapján kerül kiszámításra, és 150.000 Ft-ot meghaladó díj esetén részletfizetés kérhető.

Két részletben történő fizetés esetén 10% kedvezményt adunk.

Jelentkezz 2024. május 31-ig, fizesd ki egy összegben a mentorálási díjat legkésőbb 2024. június 15-ig, és a végösszegből 20% kedvezményt kapsz!

Wágner Szilárd

Wágner Szilárd

szerkesztő, meseterapeuta

A mentorálást és szerkesztést Wágner Szilárd szerkesztő, meseterapeuta végzi.

Segítség a regényíráshoz

Blogunkon több bejegyzést is találsz, ami segíthet téged az íróvá válásban. Tippek, trükkök, gyakorlati tanácsok.

“Örömmel hallom, hogy végre felvállaltad cégszerűen, úgymond hivatalosan is a kezdő írók támogatását. Évekkel ezelőtt, amikor a weboldalad pályázatára jelentkeztem, már akkor is azt hittem, hogy ez a munkád, hiszen állandóan segítettél.”

Győrvári József

“Szilárd, benned az a lenyűgöző, hogy bármit is csinálsz, abban olyan aktív vagy, mint senki más. Honnan van ennyi energiád? Mi a titkod? Egyszer majd elárulod, ígérd meg! Írsz, alkotsz és fejleszted magad rendületlenül, megállíthatatlanul – és én esküszöm, nem vagyok erre szuper irigy…”

Andy Sweet

“Egyszer volt, hol nem volt… még talán egy éve sincs, hogy belekezdtem a Stílus és Technika regényíró kurzusába, mégis, olyan, mintha egy másik életben történt volna. A kurzust azóta is csinálom (csak a legelszántabbaknak és a legbátrabbaknak ajánlom!), Szilárd nem enged át erős kettessel, minimum az erős négyes szint.”

Emma Zr

Szerző: Wágner Szilárd
Író, szerkesztő, képzett terapeuta. Egy időben sokat foglalkoztatta a mesék, az álmok és a sámáni szertartások közötti hasonlóság, ezért kutatásokat végzett ezen a területen, amelyek kiterjedtek a sámáni szertartások vizsgálatára is a modern pszichológia tükrében. Az így szerzett tapasztalatait történetíróként használta fel. Mivel mind tanulmányai, szakterülete és kutatásai megkövetelték a mesék struktúráink alapos ismeretét, az írás mellett szerkesztéssel is foglalkozni kezdett. Tapasztalatait szívesen megosztotta más írókkal, segítette őket a kezdeti bizonytalanságon túljutni.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0